Egyoldalú mérkőzések voltak a keleti megye három középpontjában

Ismét örülhetett a Mátramindszent, újabb könnyed sikert ért el az Ipolytarnóc, megküzdött a pontokért a Karancsalja, kiütéssel nyert az Ecseg, gálázott a Csitár.

Az előző hétvégén az ötödik fordulót bonyolították le a keleti megye háromban. A soros mérkőzéseken a Mátramindszent nyert a Karancskeszinél, az Ipolytarnóc elbánt a Kazárral, a Karancsalja bevette Egyházasdengeleget, az Ecseg elpáholta a Ludányhalászit, a Csitár pedig csúnyán helybenhagyta a Nógrádmarcalt. Lássuk a részleteket!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 5. forduló:

Karancskeszi KSE-Mátramindszent SE 1-4 (0-2)

Vezette: ifj. Szakal T. (Szűcs M.)

Karancskeszi KSE: Puporka – Lakatos A., Lakatos Zs. (Orsós, 75.), Dienes G., Dienes A. – Lakatos J. (Botos, 46.), Budveszel, Lantos (Boros, 83.), Bozó – Rimai, Medgyesi. Játékos-edző: Budveszel László.

Mátramindszent SE: Henglár – Hajas, Bornai, Kovács Gy., Földi – Szekula Zs. (Szekula R., 46.), Berki A. (Haga, 69.), Nánási, Orosz – Budai (Radvánszky, 80.), Zsákai. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Rimai

Gól: Medgyesi (50.), ill. Zsákai (18.), Haga (25., 72.), Nánási (74.)

Jók: Lakatos A., ill. Henglár, Bornai, Berki A.

Budveszel László: – Ismét elmaradt a bravúr, bár mindent megtettünk, hogy megnehezítsük ellenfelük győzelmét. Az eredmény nem tükrözi a meccs képét.

Dancsok Roland: – Az első félidőben le kellett volna simázni a mérkőzést, de ismételten nem koncentráltunk a helyzeteinknél, így a második félidei jó hazai kezdés után voltak meleg pillanatok. Aztán Haga Szabolcs bombája új löketet adott, és tudtunk még egyet rúgni, így a végére megnyugodhattunk! Hozzátenném, ha egy kicsit határozottabb a játékvezetés, akkor nem csak egy sárga lap lett volna!

Ipolytarnóc SE-Kazár KSE 5-0 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Szűcs M., Szabó L.)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Bába, Gál Á., Bolyós G. (Tótok, 46.), Dienes G. – Kiss Sz. (László V., 81.), Pál R., Szőrös (Oláh A., 65.), Ruzsinszki (Gál I., 77.) – Bolyós B., Oláh Á. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Kazár KSE: Baár – Nagy M., Vadas, Kovács V., Racs – Oláh K. (Aranyos, 63.), Körmöczi M., Körmöczi D., Bakonyi – Szakos, Gecse (Radics A., 50.). Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Oláh Á., ill. Nagy M., Racs, Körmöczi M.

Gól: Szőrös (22.), Oláh Á. (58.), Bolyós B. (63., 78., 82.)

Jók: Szőrös, Bolyós B., Oláh Á., ill. Nagy M., Kovács V., Körmöczi D.

Bolyós Gergő: – Az eredmény csalóka, mert nem volt ekkora különbség a két csapat között. Nem játszottunk jól, nehezen találtunk fogást a masszív vendégeken. Úgy gondolom, hogy egy jó kis csapatot sikerült legyőznünk, akiknek sok sikert kívánok! Köszönjük a vendéglátást Török Tamásnak!

Koncsik László: – Tisztában voltunk vele, hogy nem mi vagyunk ennek a találkozónak az esélyesei, de ennek ellenére, ötven percig jól és fegyelmezetten játszottunk, sőt egy-nullás hazai vezetésnél, óriási helyzetben a kapus kezébe rúgtuk a labdát három méterről, az indításból pedig, egy óriási egyéni hibát követően ismét gólt kaptunk. Innentől kezdve visszaesett a csapatom korábbi jó teljesítménye, nem volt igazi tartásunk és vezéregyéniségi a társaságnak, a védelmeink katasztrofális hibáit pedig könyörtelenül kihasználták a hazaiak, és megérdemelt győzelmet arattak. Talán, ha átéreztük volna a meccs fontosságát, akkor nem szenvedtünk volna ilyen súlyos vereséget. Úgy látom, még idő kell, hogy fiatal együttesem felnőjön a nehezebb feladatokhoz, de van olyan, aki nem tesz érte semmit, csak magyarázkodik, így viszont nem igazán lehet előrelépni és eredményesnek lenni, főleg ilyen riválisok ellen. Gratulálok a házigazdák győzelméhez, mi pedig készülünk a következő hazai mérkőzésre, ahol remélem, újabb pontokat szerzünk.

Egyházasdengeleg FE-Karancsalja MSE 2-4 (1-2)

Vezette: Kiss T. (Berki A., Zsély Z.)

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Gyurik P., Szarvas, Pete, Gyurik B. – Sálek (Jambrich, 75.), Tóth L. (Báthy, 66.), Pete, Szűcs (Jakus, 70.), Franka (Falta, 46.) – Liptai, Bacskai (Holecz, 83.). Edző: id. Berkes Balázs.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp, Mede, Fekete L., Deák – Máté D., Fekete Z., Csicsman, Sasvári – Oláh T., Tőre. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Falta, Bacskai, Gyurik P., ill. Sasvári

Gól: Liptai (16., 58.), ill. Fekete Z. (24., 86.), Sasvári (37.), Máté D. (61.)

Jók: senki, ill. Fekete Z., Máté D., Sasvári, Mede

id. Berkes Balázs: – Végig egyenrangú ellenfelei voltunk az ellenfelünknek, de sajnos a helyzeteinket sorozatban, mérkőzésről-mérkőzésre nem tudjuk kihasználni. Az akarással nincs baj, ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani, akkor sokkal eredményesebbek leszünk. Bízom a játékosokban, hogy jobb eredményeket fogunk elérni, és el tudunk indulni felfelé a tabellán.

Csicsman Tamás: – Sajnos a huszonnégy fős keretünket nem tudtuk ki használni, így tizenegyen mentünk el Egyházasdengelegre. Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki el tudott jönni, és nem kellet szégyenkeznünk a létszámhiányos kiállás miatt. A mérkőzés elég érdekesen kezdődött. Már megint kaptunk egy olyan gólt, ami a vicc kategóriába sorolható. Ettől függetlenül a csapat nem eset össze, és ennek meg is lett az eredménye. Sikerült megfordítani a meccsett, és négyszer is be tudtuk venni a hazaiak kapuját. Külön öröm, hogy két olyan találatot is láthattak a nézők Fekete Zoli jóvoltából, amit ismételgetni szoktak a sportcsatornák. Mindent egybevéve, kis létszámmal, de nagy odaadással sikerült három ponttal hazatérnünk. Köszönöm minden játékosomnak a részvételét, főként a veteránoknak, és további sok sikert a szimpatikus hazaiaknak.

Ecseg SE-Ludányhalászi SE 7-1 (3-0)

Vezette: Bakos T. (Sáfrány Sz., Csemer D.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Banos (Kelemen B., 52.), Baranyi M. (Bóna, 67.)(Jónás R., 79.), Bangó Cs., Adorján L. (Baranyi M., 86.) – Mihalik R., Bognár, Baranyi Á., Zsiga (Murányi, 79.) – Pongrácz (Bódi, 79.), Mihalik J. Edző: Moravcsik Ferenc.

Ludányhalászi SE: Bakó – Puszta (Szenográdi, 46.), Demus, Végh T. (Oláh A., 60.), Mosó – Bene R. (Bagó, 76.), Rácz P., Mester, Bene A. – Rácz E., Tőzsér. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Demus

Gól: Mihalik J. (17., 32., 81.), Zsiga (38.), Mihalik R. (65., 70.), Pongrácz (76.), ill. Tőzsér (85.)

Jók: Mihalik J., Baranyi Á., ill. senki

Moravcsik Ferenc: – Jó iramú, sportszerű mérkőzés volt, korrekt játékvezetés mellett, de a helyzetkihasználásunk még mindig nagyon gyenge. Úgy gondolom, az eredmény magáért beszél, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok.

Földi Gergő: – Ami két hete a Karancsalja ellen összejött, abból a mostani mérkőzésen semmi. Hét gól nincs a két csapat között, én úgy érzem. Hozzátenném, megérdemelten győztek a hazaiak. Nem szomorkodunk, megyünk tovább és csináljuk. A bírói ítéletek gyalázatosak voltak. Szerintem a focipálya úgy nézett ki, akár egy szántóföld, a fürdő pedig mint az állatoknak az itató. Annak idején nekünk kötelező volt kispadot csinálni, itt meg egy ülőhely sem volt. Az ellenfél egyébként sportszerűen játszott. További sok sikert nekik. Hajrá Ludány!

Csitár SE-Nógrádmarcal SE 10-0 (7-0)

Vezette: Strehó E. (Hepp D.)

Csitár SE: Fehér – Tóth G., Chikán, Bozány (Valah, 46.), Csernyik Á. (Baráz, 46.) – Rácz I., Bangó B., Bangó A., Rácz A. – Sámuel G. (Szolik, 57.), Kiss P. (Imre D., 57.). Játékos-edző: Csernyik Péter.

Nógrádmarcal SE: Szabó T. – Petői, Bangó (Víg, 46.), Kalcsó, Strihó – Tamás P., Buzás, Ország, Petényi – Cselényi (Ábrahám K., 60.), Oláh J. (Cservenák, 60.). Edző: Oláh Zoltán.

Sárga lap: Petői

Gól: Kiss P. (2), Sámuel G. (10., 18.), Bangó A. (12., 37.), Rácz A. (20., 58., 63., 72.), Bozány (32.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Csernyik Péter: – Betegeink meggyógyultak, így kellő létszámban vettünk részt a mérkőzésen. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Oláh Zoltán: – Nagyon rosszak voltunk! Megint nem jött el a kapusunk, így egy mezőnyjátékosunk állt be a gólvonal elé. Egy méterre nem tudtunk passzolni! Nem tudom, hogy be voltak-e rúgva a fiúk vagy másnaposak voltak, de ez nagy semmi volt, az egész csapat gyenge volt! Mondtam nekik a meccs után, ennyi erővel véget is vethetünk a csapatnak. Nincs szív, akaraterő, futni is lusták az emberek! Nem tudom, mi lesz velünk. Megpróbáljuk végigjátszani a szezont, de lehet, már nem sokáig bírjuk. 

A Magyargéc SE-Cserhát TSE Felsőtold mérkőzést 2019. november 24-re halasztották.

Szabadnap: Doboskút SK Nógrádsipek.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!