Egy-két mérkőzésen volt izgalom a keleti megye háromban

Nem hibázott a Mátramindszent, sima sikert aratott a Karancsalja, hozta a kötelezőt a Kazár, megizzadt a pontokért a Csitár, szép győzelemmel jeleskedett a Magyargéc, idegenben örülhetett a Karancskeszi.

A legutóbbi hétvégén a tizedik kört bonyolították le a keleti megye háromban. A soros meccseken a Mátramindszent nem hibázott a Felsőtold ellen, a Karancsalja elverte a Nógrádsipeket, a Kazár elvárható sikert aratott a Nógrádmarcallal szemben, a Csitár döcögősen gyűrte le a Ludányhalászit, a Magyargéc szép győzelmet elérve vette be Ecseget, a Karancskeszi pedig nyerni tudott Egyházasdengelegen. Lássuk a részleteket!

Megyei III. osztály, NEXT-Therm Keleti-csoport, 10. forduló:

Mátramindszent SE-Cserhát TSE Felsőtold 6-1 (4-0)

Vezette: Kálmán Z. (Szabó T., Bacsa Gy.)

Mátramindszent SE: Peleskei – Kun, Kovács Gy. (Hajas, 51.), Földi, Bornai – Szekula Zs. (Szűcs, 46.)(Kaposvári, 51.), Nánási (Dancsok, 59.), Berki A., Orosz Cs. – Budai (Haga, 65.), Zsákai. Játékos-edző: Dancsok Roland.

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Tóth P., Szentgyörgyi, Balázs S., Murányi – Zeke, Berzák, Nyirjei, Kubinyi – Imre Cs., Balázs B. Edző: Nagyváradi István.

Gól: Budai (11., 17., 27., 48.), Berki A. (17.), Szekula Zs. (25.), ill. Imre Cs. (87.)

Jók: Bornai, Kun, Budai, ill. senki

Dancsok Roland: – Remek első félidőt követően, bennmaradtunk az öltözőben…

Nagyváradi István: – Rendkívül gyengén és sok hibával kezdtük a mérkőzést, pedig tudtuk, mire számítsunk. Gólokat ajándékoztunk a hazai csapatnak, pedig nem voltak rászorulva, mivel jelenleg jobb erőkből állnak nálunk. A második félidőre vittünk egy kis stabilitást a játékba, de még így is főként a hazai együttes akarata érvényesült. Csapatunk továbbra is ezer sebből vérzik és esélyeinket a szombati meccsnap is tovább rontotta. Gratulálok a ‘Mindszentnek!

Karancsalja MSE-Doboskút SK Nógrádsipek 7-1 (3-1)

Vezette: Reviczki J.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp, Lantos, Mede, Fenes (Csicsman, 17.)(Szabó T., 73.) – Sasvári, Fekete Z., Breznányszky, Balázs D. – Fekete L. (Lehoczki, 69.), Oláh T. (Tőre, 75.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F., Oláh B., Németh, Erki – Csernák Sz., Csernák Cs., Percze, Mendoza – Varga F., Strehó Z. Edző: Csordás Tibor.

Sárga lap: Mede

Gól: Németh (4., öngól), Fekete L. (12., 57.), Fekete Z. (20., 80.), Oláh T. (72.), Lehoczki (82.), ill. Mendoza (21.)

Jók: Fekete Z., Fekete L., Sasvári, ill. senki

Csicsman Tamás: – Végig koncentrálva sikerült nyernünk egy jó csapat ellen. Komolyan vették a srácok a mérkőzést, és ha nem is brillírozva, de magabiztosan hoztuk megint a hazai meccsünket. Sokadszorra mutatkozik meg, hogy ha rend van a fejekben, akkor az hozza az eredményt is. Csak hogy egy képzavarral éljek. Talpig feketében vetett árnyékot a fekete klán a vendégek kapujára. Gratulálok minden játékosomnak és további sok sikert a ‘sipekieknek. Hajrá MESE!

Csordás Tibor: – Nehéz mit mondani egy ilyen arányú vereség után. Munkahelyi elfoglaltságok miatt tízen kezdtük a mérkőzést, majd később kiegészültünk. Az első félidőben óriási védekezési hibák után, helyzet nélkül adtunk három gólt ajándékba a hazaiaknak. Mezőnyben jól játszottunk, de ezt a hátrányt magasabb osztálybeli csapatok sem biztos, hogy elbírták volna. A szépítés összejött, voltak helyzeteink, kapufát is rúgtunk, de akkor jött egy kéztörés és egy húzódás, cserélni pedig nem tudtunk. A végeredmény túlzott. Remélem, hétvégén ki tudunk állni tizenegyen. A sérült játékosoknak mielőbbi gyógyulást.

Kazár KSE-Nógrádmarcal SE 2-0 (1-0)

Vezette: Szűcs M. (Hadusovszki Á.)

Kazár KSE: Baár – Nagy M., Vadas, Czecze, Sándor K. (Oláh K., 54.) – Radics A. (Gecse, 56.), Körmöczi M., Körmöczi D., Szakos – Dobos (Kovács V., 75.), Lesziák. Edző: Koncsik László.

Nógrádmarcal SE: Szaniszló – Bangó G., Vígh I L., Szabó T., Cservenák – Németh, Vígh II L., Buzás, Hegedűs – Ország, Oláh J. Edző: Oláh Zoltán.

Sárga lap: Sándor K., ill. Németh

Gól: Dobos (29.), Lesziák (53.)

Jók: Czecze, Vadas, Körmöczi D., ill. Szaniszló

Koncsik László: – Hiába játszottunk végig mezőnyfölényben, a legnagyobb helyzeteinket is képtelenek voltunk értékesíteni. Végül is két remek fejes góllal sikerült otthon tartanunk a számunkra nagyon fontos három pontot. Úgy érzem, nagyobb arányú győzelmünket a vendégek remekül védő hálóőre akadályozta meg. Játékosaim mindent megtettek a sikerért, le a kalappal előttük, végighajtották a találkozót, csak a gólszerzéssel álltak hadilábon. Gratulálok a fiúknak, végre volt egy olyan mérkőzésünk is, ahol kapott találat nélkül nyertünk. A szimpatikus és sportszerű vendégeknek további sok sikert kívánok, és minden elismerésem, hogy ilyen eredménytelenségi sorozat után is tisztességgel elutaztak és helytálltak a meccsen.

Oláh Zoltán: – Alig bírtunk kiállni, de pozitívum, hogy megvoltunk tizenegyen. Többet is rúghattak volna a hazaiak, de nagyon jó volt a kapusunk, így csak kettőt kaptunk.

Ludányhalászi SE-Csitár SE 1-2 (0-1)

Vezette: Bakos T. (Szabó T.)

Ludányhalászi SE: Bakó – Dűz, Mosó (Végh M., 67.), Rácz P., Bagoly – Tőzsér B. (Puszta, 67.), Mester, Bene A., Rácz E. – Tőzsér T., Bene R. Edző: Földi Gergő.

Csitár SE: Fehér – Tóth G., Valah, Csernyik Á., Bangó B. (Seidel, 77.) – Bangó N. (Csernyik P., 73.), Rácz I., Csábi (Imre D., 76.), Kiss P. (Baráz, 62.) – Rácz A., Sámuel G. (Szolik, 82.). Játékos-edző: Csernyik Péter.

Sárga lap: Bagoly, Puszta, Rácz P., ill. Rácz I.

Gól: Mester (84.), ill. Rácz A. (17., 50.)

Jók: Bakó (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Csernyik Á., Valah, Rácz A.

Földi Gergő: – Hátvédsorunk megint nem az volt, ami szokott, de jól állták a sarat. A mérkőzés elején az ellenfél a kezébe vette az irányítást, ezért elég hamar megszerezték a vezetést. Ezek után kicsit talán megnyugodtak, így már több volt a mezőnyjáték és voltak nekünk is helyzeteink, benne volt az egyenlítés is. A második félidő elején megingott védelmünk és egy meg nem értésből kaptunk egy buta gólt. Szerencsére most nem estünk össze, mentünk tovább, és a meccs hajrájában sikerült szépítenünk, ami által nagyon szoros lett a vége. Úgy gondolom, egy döntetlen igazságosabb lett volna, de örülök, hogy az idén remekül szereplő csitári csapat ellen nem játszottunk alárendelten. Gratulálok csapatomnak. Ha ezen az úton maradunk, lesznek eredményeink. Mosó Ferenc játékosomnak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Csernyik Péter: – Sok helyzetet kihagytunk, de így is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a lelkes hazaiaknak.

Ecseg SE-Magyargéc SE 3-4 (0-2)

Vezette: Kálmán Z. (Zsély Z., Soós-Valenta B.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Zsiga F., Baranyi Á., Baranyi M., Horváth G. – Murányi, Jónás R., Mihalik J., Moravcsik D. – Banos, Pongrácz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Magyargéc SE: Jónás F. – Ökrös Sz., Lakatos T., Kolmpár, Rácz R. – Ökrös M., Ökrös P., Oláh K., Botos A. – Oláh A. (Ökrös I., 75.), Rádi R. Edző: Rácz István.

Gól: Mihalik J. (60., 88.), Baranyi M. (68.), ill. Baltacanovic (29., öngól), Horváth G. (35., öngól), Ökrös P. (52.), Rácz R. (70.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Moravcsik Ferenc: – Öt állandó kezdőjátékosunk hiányzott, nem tudni, miért, még el sem tudtam őket érni. Így eléggé tartalékosan léptünk pályára. Ehhez képest, tisztességesen helytálltunk. Sőt úgy láttam, ha a teljes gárdára számíthattam volna, nem lett volna probléma és simán hozzuk a meccset, ezzel az állománnyal viszont ennyire futotta. Gratulálok az ellenfélnek, nekünk pedig el kell gondolkodni azon, hogy ha valaki vállal valamit, akkor azt teljesíteni is kell. 

Rácz István: – Úgy látszik, kezd összeállni a csapat. A múltkori győzelem után, idegenben is sikerült három pontot szereznünk egy jó csapat ellen. Egy igazi rangadót játszottunk az Ecseggel. Küzdelmes mérkőzés volt, mindent megtettek a siker érdekében a fiúk, amit úgy érzem, megérdemeltünk.

Egyházasdengeleg FE-Karancskeszi KSE 0-2 (0-1)

Vezette: Hadusovszki Á. (Bíró-Varga A.)

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Gyurik B., Szarvas, Báthy, Pete, – Franka, Sálek (Sinkó, 77.), Jakus, Szűcs – Bacskai (Holecz, 77.), Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Karancskeszi KSE: Puporka – Antal Cs., Dienes G., Budveszel (Farkas, 74.), Dienes A. – Lakatos J. (Balogh, 77.), Lantos, Lakatos Zs., Rimai – Medgyesi, Boros (Orsós, 61.). Játékos-edző: Budveszel László.

Sárga lap: Báthy, ill. Dienes G., Lakatos Zs.

Gól: Medgyesi (44.), Lantos (72.)

Jók: senki, ill. Puporka, Lantos

id. Berkes Balázs: – Sajnos ott folytattuk, ahol abbahagytuk, egyszerűen nem tudunk a kapuba találni. Ha sürgősen nem tudunk változtatni, akkor csak ez lehet a vége. De továbbra is bízom a játékosokban, hogy eredményesebben is tudunk játszani és lesznek még sikereink.

Budveszel László: – Menetelünk tovább, szépen-lassan a megkezdett úton. Egy szimpatikus ellenfelet tudtunk legyőzni idegenben. A helyzetek alapján merem mondani, sima meccsen nyertünk, jobban odafigyelve akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Gratulálni szeretnék a fiúknak a sikerhez, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok.

Szabadnap: Ipolytarnóc.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!