Döntetlen született az évbúcsúztató megye hármas bajnokin

Nem bírt el egymással az Ősagárd és az Erdőkürt.

A múlt hétvégén korábban elhalasztott találkozóval pergett le az őszi szezon a nyugati megye háromban, bár az Ősagárd már korán megszerezte a vezetést az Erdőkürttel szemben, a vendégek egyenlítettek, így egy-egyes remivel pergett le az ütközet. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Ősagárd-Erdőkürt 1-1 (1-0)

Vezette: Chikán P. (Kovács M., Szakal T.)

Ősagárd: Kapuszta – Virág (Mezei, 46.), Hauzman, Kraft (Fehér, 83.), Holecz – Magyar (Kuska, 72.), Horváth A., Balogh, Farkas – Tóth M., Barnoki. Edző: Gyuricza Zoltán.

Erdőkürt: Moór – Czeba, Urbán Cs., Makó, Kovács Dominik – Balla, Radics (Hegedűs, 89.), Kovács Dániel, Nagy L. – Nánai, Somkúti. Játékos-edző: Hegedűs Gábor.

Sárga lap: Tóth M., Kraft, Hauzman

Gól: Barnoki (4.), ill. Somkúti (60.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

A nem mindennapi egyenlítő gól:

Gyuricza Zoltán: – A mérkőzést megelőző napon megtartottuk az évzáró rendezvényünket, ami jó hangulatúra sikeredett, és ezt még a csapat nagyobb része még megtoldotta egy éjszakai csapatépítő tréninggel egy közismert szórakozóhelyen. Ennek fényében még elég jól összeállt a keret a meccsre. Egész nap mínusz három körüli hőmérséklet stagnált, a pálya beton keményre fagyott. Ahhoz képest, hogy a kezdés előtt tíz perccel még a csapat kilencven százaléka az öltözőben volt, jól kezdtünk, hamar megszereztük a vezetést. Ezt követően inkább a küzdelem dominált a találkozón, csak kósza lehetőségeink voltak, a vendégek részéről még azok sem. A szokásos fantáziátlan, brusztolós játékukat hozták, de ebben mi sem vagyunk gyengék. Sajnos a szerencse kisegítette őket, mert egy felszabadítást követően, a középpályán az egyébként legjobb játékosuk belekapált egy nagyot kapásból a labdába, ami a kapuba vágódott, kevésen múlott, hogy meglegyen a kapusunknak, de sajnos bement. Ezután még sikerült pár veszélyes helyzetet teremtenünk, de igazi klasszikus ziccert nem, így maradt az iksz. Érdekes, hogy a mi három sárga lapunkkal szemben a ‘kürtiek egyet sem kaptak, pedig szabálytalanságok száma és minősége is közel egyforma volt. A végén valószínűleg hibásan működtek az óráink is, ezért meglepő volt, mikor felharsant a hármassípszó… Köszönöm a csapatnak, hogy nehézségek közepette is tisztességgel lehoztuk az őszt, és a keretbeli problémák ellenére is egy masszív középcsapatot tudtunk alkotni. Bár a szokásosnál több kudarcunk volt, de a nézsai kisiklástól eltekintve, sehol nem adtuk olcsón a bőrünket. Tavaszra rendezzük a sorokat és megpróbálunk még feljebb zárkózni.

Hegedűs Gábor: – Az utolsó mérkőzésünkre is szűkösen tudtunk összejönni, de végül is sikerült. Egyenrangú meccsre számítottunk, a táblázat és a múltbéli találkozók alapján. Így is lett, bár a pálya talaja és a hideg idő megnehezítette a játékot. Elég hamar vezetéshez jutott az Ősagárd, mi csak a második félidő derekán tudtunk egyenlíteni. Sokkal több nem volt ebben a mérkőzésben, szerintem igazságos végeredmény született. További sok sikert az Ősagárdnak! Köszönöm a hozzáállást a csapat azon tagjainak, akik motiváltak voltak a őszi szezonban, és remélem, a többiek is csatlakoznak jövőre, hogy ne küszködjünk létszámhiánnyal.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!