A megye háromba nevezett a Cered

Gabi

Bár korábban úgy nézett ki, eltűnik a foci a településről, végül is a legalacsonyabb osztály résztvevője lesz a csapat a következő szezonban.

Törekszünk rá, hogy hivatalos vagy szinte már biztos híreket jelentessünk meg weboldalunkon. Szerencsére az elmúlt években nem is igazán volt példa arra, hogy bakot lőttünk, ugyan egy-két alkalommal azért előfordult, szerencsére tényleg csupán szökő évente. Mint például most vasárnap. Nagyjából egy óráig azt írtuk, hogy megszűnik a Cered VSE felnőttcsapata. Időközben azonban kiderült, hogy a nevezési időszak hajrájában történt egy pozitív fordulat.

Bár korábban határozottan úgy nézett ki, a mögöttünk hagyott esztendőket a megye egyben töltő Cered VSE sehol sem indítja el felnőtt garnitúráját a következő idényben, mint kiderült, mégsem tűnik el a foci a településről, az utolsó pillanatokban ugyanis benevezett a klub a legalacsonyabb osztály 2020/2021-es küzdelmeibe. Már az is tudvalevő, hogy Radics István lett a gárda edzője, az utolsó szerepvállalása során Zagyvarónán ütőképes társulatot kovácsoló tréner visszatér régi-új állomáshelyére, a jövőben ismét szülőfaluját segítheti tudásával. Hamarosan egy interjút is kivitelezünk majd a kisebb kihagyás után ismét kispadra ülő szakemberrel.

Next Post

,,Amíg bírom fizikálisan és tudásban, nagyon szívesen a pályán leszek!"

A tekintélyes karriert maga mögött tudó, a közelmúltban a megye egyes Mátraterenyéhez igazoló Oláh Tibor reméli, rutinjával segítheti majd régi-új csapatát is. Vannak olyan rutinos játékosok a nógrádi futballban, akik egyszerűen nem tudják abbahagyni szeretett sportjukat, hiszen meglévő rutinjuk és tudásuk miatt rendre szükség van rájuk, így már jó ideje […]
error: Content is protected !!