Budapesten játszott edzőmérkőzést az Ecseg

A megye hármas csapat nem szokványos gólszámot felvonultató gyakorló meccset vívott az MTK Baráti Körrel.

Vasárnap Nógrád határain túl vívott előkészületi találkozót a keleti megye háromban vitézkedő Ecseg SE, az ősszel újoncként több jó eredménnyel is előrukkoló csapat a BLSZ III/3-as csoportban szereplő MTK Baráti Körrel csapott össze a budapesti BKV Előre Sporttelep műfüves pályáján. A döntetlennel lepergő gyakorló meccs végül nem mindennapi gólzuhatagot szolgáltatott, nem kevesebb, mint tizennégy alkalommal rezdültek meg a hálók, rendkívül változatos, örömfociként jellemezhető remivel hangoltak a gárdák a tavasszal rájuk váró feladatokra.

Felkészülési mérkőzés:

MTK Baráti Kör-Ecseg SE 7-7 (4-4)

Budapest, BKV Előre Stadion, műfüves pálya.

Ecseg SE: Baltacanovic – Burbiczki, Baranyi M., Oláh G. – Baranyi A., Mihalik R. – Zsiga, Mihalik J., Moravcsik D. – Pongrácz, Baranyi B. Csereként léptek pályára: Horváth G., Mihalik J. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Mihalik R. (2), Mihalik J. (2), Pongrácz, Zsiga, Baranyi B.

Moravcsik Ferenc: – Érdekes mérkőzés volt. Az ellenfélben idősebb, de jól képzett focisták játszanak, ami már a meccs első pillanatától levehető volt. Viszont erővel mi jobban bírtuk! Ők technikásabbak voltak, mi pedig fizikálisan sokkal erősebbek voltunk. Műfüves pályán játszhattunk, ég és föld a különbség az ottani és a vidéki lehetőségek között. Nagyon tetszett a fiúknak ez a kirándulás!

error: Content is protected !!