Az Érsekvadkert II lett a megye három abszolút bajnoka

Gabi

A házigazda nyugati aranyérmes egy góllal gyűrte le a keleti Ipolytarnócot.

Megyei III. osztályú Bajnoki Döntő:

Érsekvadkert SE II-Ipolytarnóc SE 2-1 (2-1)

Vezette: Szakal T. (Béres K., Szász K.)

Érsekvadkert SE II: Szabó T. (Loksa, 69.) – Pálfi, Herczeg, Hustyava, Farkas (Csejk, 55.) – Mácsik (Beluczki, 75.), Pádár (Gréczi, 46.), Gubik (Varga V., 55.), Sipos (Halai, 88.) – Szabó L. (Pap, 46.), Medvik. Játékos-edző: Gubik Ákos.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Bába (Berencsi, 88.), Bolyós G. (László V., 78.),  Kiss Sz., Tótok (Oláh M., 81.) – Oláh A. (Kulcsár, 56.), Kis P., Horváth A., Ruzsinszki – Matyóka, Bolyós B. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Gól: Szabó L. (9., 32.), ill. Kis P. (23.)

Jók: az egész csapat, ill. Illefalvi, Kis P.

Az elmúlt hétvégén Érsekvadkerten egy Bajnoki Döntő keretein belül csaptak össze a megye hármas régiók aranyérmesei, a nyugaton révbe érő házigazda kettes csapata a keletről érkező Ipolytarnócot fogadta. A meccset a hazaiak kezdték jobban, egy büntetőből elég hamar betaláltak. Hamarosan egy szögletet követően egalizáltak a látogatók, majd férfias küzdelemben birkóztak a gárdák. A találkozó harmadánál ismét Szabó Levente értékesített egy tizenegyest, így a ‘vadkertiek vonulhattak jobb kedvvel pihenni. A második etapban nem lankadtak a ‘tarnóciak próbálkoztak, de csak egy elrontott büntetőig jutottak. Ellenfelük még kapufákkal jeleskedett, az eredmény azonban már nem módosult, a vendéglátók kettő-egyes sikert könyvelhettek el.

Gubik Ákos: – Szerencsénkre, futballra jó időnk lett kezdésre, előtte esett az eső. Jól indítottuk a mérkőzést, alakítottunk ki helyzeteket, aztán utána kissé alábbhagyott a lendület, nem játszottuk azt, amit tudunk, nem voltunk higgadtak, inkább vagdalkoztunk. Ezt követően kaptunk két jogos büntetőt. Az ellenfél nagyon sportszerűen, jól játszott, le a kalappal előttük. Állítólag voltak hiányzóik, de ahhoz képest helytálltak. Azt gondolom, férfias küzdelmen vagyunk túl.

Bolyós Gergő: – Köszönjük a ‘vadkertieknek, hogy belementek a mérkőzés időpontjának módosításába. Jó meccset játszottunk ugyan, de nem tudtuk megfelelően pótolni a hiányzóinkat. Így legalább lehetőséget kaphattak azok a játékosok is, akik a szezonban keveset szerepeltek. Úgy gondolom, hogy így sem vallottunk szégyent, hiszen mindkét gólt büntetőből kaptuk. Összességében azonban el kell ismerni, hogy a hazaiak megérdemelték a győzelmet, ehhez gratulálok nekik, és további sok sikert kívánok.

Next Post

III. alkalommal rendezték meg a Farkas János Nemzetközi Gyermeklabdarúgó Tornát Mátraterenyén

A házigazda csapat nyerte meg a 2007. január 1. után született fiatalok számára kiírt kupát. Szombaton Mátraterenyén harmadik alkalommal került megrendezésre a Farkas János Nemzetközi Gyermeklabdarúgó Torna a 2007. január 1. után született korosztályban. Szlovákiából a Fülek és a Jelsava csapatai érkeztek, rajtuk kívül a szomszédos Dorogháza és a házigazda szerepelt […]
error: Content is protected !!