A Karancsalja telel az élen a keleti megye háromban

Idegenben nyert rangadót az őszi első, fontos pontokat szerzett az Ipolytarnóc, gálázott az Ecseg, ismét örülhetett a Nógrádsipek, simán nyert a Magyargéc, nem született döntés Felsőtoldon.

Az előző hétvégén az utolsó őszi fordulót, azaz a tizenharmadik kört hozták tető alá a keleti megye háromban. Az aktuális találkozókon az élen telelő Karancsalja rangadón gyűrte le idegenben a Mátramindszentet, az Ipolytarnóc fontos sikert aratott Csitáron, az Ecseg kiütötte a Nógrádmarcalt, a Nógrádsipek elbánt az Egyházasdengeleggel, a Magyargéc helybenhagyta a Karancskeszit, a Felsőtold és a Ludányhalászi pedig nem jutott dűlőre egymással. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, NEXT-Therm, Keleti-csoport, 13. forduló:

Mátramindszent SE-Karancsalja MSE 0-1 (0-1)

Vezette: Kiss D. (Elischer M., Szabó T.)

Mátramindszent SE: Peleskei – Kun, Hajas, Kovács Gy. (Dancsok, 63.), Orosz – Szekula Zs. (Szűcs, 73.), Nánási, Földi, Horváth P. (Haga, 89.) – Budai, Zsákai. Játékos-edző: Dancsok Roland.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp, Lantos, Mede, Miklós G. (Lehoczki, 80.) – Sasvári, Breznyánszky, Fekete Z. (Csicsman, 88.), Máté D. – Fekete L. (Szolnoki, 78.), Oláh T. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Kovács Gy., Szűcs, Kun, ill. Oláh T., Sasvári, Breznyánszky

Piros lap: Máté D. (71., Karancsalja MSE)

Gól: Oláh T. (16.)

Jók: Kun, Nánási, ill. Mede (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Dancsok Roland: – Gyenge színvonalú meccsen, egy góllal talán jobb volt a Karancsalja! Mi pedig az idény leggyengébb játékával rukkoltunk elő, mikor a legjobban kellett volna! Ilyen ez, lesz egy tavaszi szezonunk, hogy elérjük céljainkat! Gratulálok a Karancsalja őszi elsőségéhez! Köszönetet a szurkolóinknak, vezetőknek! Hajrá ‘Mindszent!

Csicsman Tamás: – Feltettük az i-re a pontot. Mikor nekivágtunk a bajnokságnak, azt vártam a csapattól, hogy az őszi szezon végén a tabella elején végezzünk. Mondjuk, nem feltétlenül ilyen úton, de végül is sikerült. Az utolsó mérkőzésünkön pont azt kaptuk, amit vártunk. Egy parázs hangulatú, jó iramú meccset, és erre is készültünk. Az öltözőben azt kértem a fiúktól, hogy mindenki hideg fejjel játsszon kilencven percen keresztül, és csak a saját játékunkra koncentráljunk. Ha nem is mindenki, de a csapat nagy része eleget is tett a kérésnek. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy a találkozón csak nekünk volt kidolgozott helyzet. Az egész csapat nagyot focizott és csapatként működött. A védelem tökéletesen tette a dolgát, és külön ki kell emelnem Mede Ákost, aki tanári módon oldotta meg a feladatát. Csak gratulálni tudok a fiúknak, és remélem, tavasszal innen tudjuk folytatni.További sok sikert kívánok a ‘Mindszentnek. Végszóként, szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, a támogatóinknak, és mindenkinek, aki segítette a csapatot. Hajrá MESE!

Csitár SE-Ipolytarnóc SE 2-3 (2-1)

Vezette: Keresztes L. (ifj. Szakal T., Kovács M.)

Csitár SE: Fehér – Tóth G., Csernyik Á., Valah, Bangó B. – Chikán, Rácz I., Baráz (Seidel, 71.), Bozány – Csábi, Sámuel G. Játékos-edző: Csernyik Péter.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Bába, Gál Á., Dienes G., Pál R. – Kiss Sz., Csík (Oláh A., 82.), Szőrös (Bolyós G., 55.), Ruzsinszki – Bolyós B., Oláh Á. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Sárga lap: Fehér, Csernyik Á., Csábi M., ill. Kiss Sz., Szőrös, Gál Á.

Piros lap: Dienes G. (90., Ipolytarnóc SE)

Gól: Rácz I. (14.), Bozány (26.), ill. Bolyós B. (16.), Oláh Á. (60., 71.)

Jók: Rácz I., Chikán, Sámuel G., ill. az egész csapat

Csernyik Péter: – Az első tíz percben a vendégeknél volt többet a labda, aztán elkezdtünk játszani és meg is szereztük a vezetést egy szép kontratámadásból. Sajnos erre gyorsan jött az egyenlítőgólt, pedig több lehetőségünk volt ebben az időszakban. Aztán elértük a második találatunkat is, de még az első félidőben nem kaptunk meg egy jogos büntetőt. A második játékrészben is voltak helyzeteink, de ezeket rendre kihagytuk és tizenegyest is hibáztunk, míg a vendégek két egyéni hibát kihasználtak, ezzel megszerezték a három pontot. Sajnos egy győztes meccset veszítettünk el. Gratulálok az ellenfélnek.

Bolyós Gergő: – Sok mindent lehetne mondani a mérkőzésről, a játékvezetésről, és az időjárásról is. A győzelmet azonban nem kell megmagyarázni. Értékes három pontot szereztünk az oroszlánbarlangban, gratulálok a srácoknak, ellenfelünknek sok sikert kívánok!

Nógrádmarcal SE-Ecseg SE 3-11 (3-2)

Vezette: Kiss D. (Nagy I., Szabó T.)

Nógrádmarcal SE: Varga Cs. – Petői, Szabó T., Strihó, Cservenák – Ország, Hegedűs, Buzás, Ábrahám K. – Ábrahám Á., Petényi. Edző: Oláh Zoltán.

Ecseg SE: Horváth G. – Kelemen B., Pongrácz, Baranyi Á., Adorján L. (Murányi, 73.) – Moravcsik D., Mihalik János, Mihalik Jenő, Banos – Mihalik R., Zsiga. Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Ábrahám K.

Gól: Ábrahám K. (19., 21.), Petényi (33.), ill. Mihalik János (13., 57., 71., 81.), Mihalik R. (30.), Pongrácz (55., 70.), Zsiga (65., 80.), Mihalik Jenő (67., 90.)

Jók: senki, ill. Baranyi Á., Pongrácz, Mihalik János

Oláh Zoltán: – Éppen hogy, de megvoltunk. Megint nem volt viszont kapusunk, mezőnyjátékosnak kellett védenie. Hiába vezettünk, a második félidőben nem bírtunk az ellenféllel. Már csak két meccset kell kibírnunk.

Moravcsik Ferenc: – Érdekes mérkőzés volt. Az volt a problémánk, hogy betegség miatt nem volt kapusunk, egy mezőnyjátékost állítottunk be a gólvonal elé. Az első félidőben három-kettőre vezetett is az ellenfél, minden egyes kapura lövésük gól lett. Ráadásul azt lehet mondani, egy darabig egyforma erők küzdöttek, a vezetés pedig nagyon feltüzelte a vendéglátókat. Ezután viszont megemberelték magukat a játékosaim, szünetben volt egy kis fejmosás, korábban ugyanis bennük volt, hogy lekelezték a hazaiakat, hiszen még nem nyertek. Az eredmény végül mindent elárul, a pihenő után egyértelműen a hazaiak fölé kerekedtünk és egyértelműen kidomborodott a különbség a csapatok között. Sportszerű meccs volt, gratulálok is a házigazdáknak, mert az első félidőben nagyon aktívak voltak, a végére viszont elfáradtak, elég idős az állományuk, és csak tízen fejezték be a találkozót. Gratulálok a mieinknek is, hiszen a tizenegy gól önmagáért beszél.

Doboskút SK Nógrádsipek-Egyházasdengeleg FE 4-1 (2-0)

Vezette: Reviczki J. (Hepp D.)

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F., Oláh B. (Laczkó, 71.), Németh, Végh P. (Baranyi, 63.) – Csernák Cs., Hegedűs, Percze, Erki – Strehó Z., Petrovics (Lenner, 63.). Edző: Csordás Tibor.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Z. – Pete, Báthy, Szarvas, Gyurik Bence – Franka, Szűcs, Sálek, Jakus – Bacskai, Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Petrovics

Gól: Percze (6.), Strehó Z. (44., 60.), Németh (65.), ill. Jakus (70.)

Jók: Strehó Z., Csernák Cs., Percze, Végh P., ill. senki

Csordás Tibor: – Az őszi szezon elején voltak sokkal jobb meccseink, az utóbbi pár fordulóban viszont nem igazán találtuk a megszokott játékunkat. Igaz, ennek voltak különféle okai, eltiltások, illetve három-négy ember állandó sérüléssel bajlódott. A hozzáállásunk és harcosságunk viszont értékelendő, ami a mai napon is meglátszott. Közepes színvonalú mérkőzésen, még mi berúgtuk a helyzeteinket, addig az ellenfelünk egy gólt és több kapufát is rúgott. Összességében, jobban akartuk a győzelmet, megérdemelten nyertünk. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak az egész buzdítást, a vezetőségnek az odaadó munkáját, a játékosoknak pedig a kitartását. Hajrá ‘Sipek!

id. Berkes Balázs: – Köszönöm azon játékosoknak, akik tiszteletüket tették ezen a mérkőzésen. A meccs folyamán nem látszott a tabellán elfoglalt helyezések közötti különbség. Elkerülhető gólokat kaptunk, emellett viszont nekünk sikerült öt kapufát rúgnunk. A második félidőt végigtámadtuk, de sajnos a helyzeteinket nem tudtuk gólokra váltani, így vesztesen kellett lejönni a pályáról.

Magyargéc SE-Karancskeszi KSE 4-0 (1-0)

Vezette: Szűcs M. (Hadusovszki Á.)

Magyargéc SE: Jónás F. – Oláh K., Ökrös Sz., Ökrös I. (Ökrös M., 56.), Rácz R. – Kolompár (Ökrös P., 53.), Botos A., Rádi (Fábián K., 70.),Lakatos T. – Oláh T., Oláh A. (Lakatos T., 59.). Edző: Rácz István.

Karancskeszi KSE: Puporka – Dienes G., Antal Cs., Lakatos Zs., Dienes A. – Orsós P. (Boros, 78.), Lantos, Budveszel, Orsós F. – Rimai, Medgyesi. Játékos-edző: Budveszel László.

Gól: Botos A. (26.), Oláh A. (48.), Fábián K. (82.), Oláh K., 86.)

Jók: Jónás F., Oláh K., Rádi, ill. senki

Rácz István: – Kicsit döcögősen kezdtünk, egy ideig nyögvenyelősen ment a játék, sok hibával játszottunk, de a második félidőre összeszedtük magunkat, a helyzeteinket pedig gólokra tudtuk váltani, így sikerült egy jó ellenféllel szemben nyernünk. Gratulálok a csapatnak.

Budveszel László: – Rossz pályán, rossz játék, rossz eredmény. Nagyon enervált volt az egész társaság, nem tudom, mi volt ez. Lehet, rosszul jött nekünk a múltkori szünet.

Cserhát TSE Felsőtold-Ludányhalászi SE 1-1 (0-1)

Vezette: Korbely Zs. (Elischer M.)

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Tóth P., Szentgyörgyi (Murányi, 25.), Balázs S., Berzák – Nyirjei, Imre Cs. (Nagy B., 65.), Buda, Kubinyi (Szalkai, 30.) – Ambrus, Zeke (Balázs B., 46.). Edző: Nagyváradi István.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagoly, Mosó (Puszta, 71.), Szenográdi (Oláh A., 78.), Demus – Végh T., Rácz P. (Bene R., 46.), Mester (Végh M., 57.), Tőzsér B. – Tőzsér T., Bene A. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Nyirjei, ill. Tőzsér T., Demus

Gól: Nagy B. (86.), ill. Mester (21.)

Jók: Berzák, Nagy B., ill. az egész csapat

Nagyváradi István: – Alacsony színvonalú mérkőzésen, igazságos döntetlen született, bár a helyzetek alapján talán nyernünk kellett volna. Mindkét csapat győzni akart, elég kapkodó volt a játék. A második félidőben nagyon sokat tettünk azért, hogy kiegyenlítsünk, rengeteg lehetőségünk volt. Ahhoz, hogy ilyen meccseket megnyerjünk, nem elég csak akarni, összjátékban és támadásban sokkal többet kell mutatnunk. Sajnos ezek a hiányosságok végigkísértek az őszi szezonban, ezért is állunk ott, ahol… Tizenegy meccsen, tizenöt rúgott gól nagyon kevés.

Földi Gergő: A szezon utolsó mérkőzésére mindenki felszívta magát. Győzelemmel szerettünk volna zárni, amire minden esélyünk megvolt, voltak helyzeteink, de sajnos csak egyet sikerült gólra váltani. A második félidőben az ellenfél nyomás alá helyezte a kapunkat és sajnos a lefújás előtt sikerült egyenlíteniük. A meccs képe alapján reális eredmény született, de örültünk volna a három pontnak. Köszönöm a srácoknak az őszi szereplést! Reméljük, a tavaszi szezon sokkal jobban fog sikerülni. Az utolsó pár mérkőzés alapján erre minden esély megvan. Gratulálok a felsőtoldi csapatnak.

Szabadnap: Kazár KSE.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!