A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Medvik Ferenc

Mesternégyessel vette ki a részét csapata sikeréből az előző forduló kiválasztottja.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről-hétre megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2017/2018-as idény nyitókörét követően a középső régióban versenyző Érsekvadkert kettő támadója, Medvik Ferenc mellett tettük le voksunkat, aki mesternégyessel vette ki a részét a Hontot hat-egyes arányban felülmúló együttese győzelméből. Most pedig következzen a jó napot kifogó csatárral készített riportunk!

– Milyen elképzelésekkel várta a pontvadászat rajtját?

– Előzetesen egy igazi ki-ki meccsre számítottam, mert a múlt szezonban oda-vissza kikaptunk a Hont csapatától – kezdte Medvik Ferenc. Úgy gondoltam, hogy nehéz mérkőzés előtt állunk, de végül könnyedén tudtuk begyűjteni a három pontot.

– Hogyan tudná jellemezni elért góljait?

– Három gólt kényszerítőzések után szereztem, egyet pedig egy remek beadás után sikerült, amikor meg tudtam zavarni a kapust, aki éppen elém ütötte a labdát, szóval gyakorlatilag kiszolgált, én pedig már nem is hibáztam.

– A bajnokság előtt névváltoztatás mellett határoztak, ezért már nem Szátokként, hanem Érsekvadkert kettő néven versenyeznek. Miért döntöttek így?

– Játékosaink nyolcvan százaléka érsekvadkerti, ezért ésszerűnek tűnt, hogy a hazai mérkőzéseinket itt játsszuk, ezen felül a helyi szurkolók is ezt szerették volna.

– Mit gondol, milyen szereplésre lehetnek képesek az idényben?

– Mindenféleképpen szeretnénk odaérni a dobogóra, és ha így folytatjuk, ez meg is történhet!

– Tervei szerint hány alkalommal venné be a kaput a szezonban?

– Megpróbálok minél több gólt szerezni, ezzel segítve a csapatomat, hogy odaérjünk valamelyik érmes helyre. Ha számot kellene mondanom, huszonöt találattal meg lennék elégedve.

– Vasárnap a Csitár otthonába látogatnak. Mit vár ettől az erőpróbától?

– Három pontért utazunk Csitárra!

 

error: Content is protected !!