A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Galcsik Szabolcs

A Nógrádsipek támadója triplája mellett több gólpasszal vette ki a részét az Egyházasdengeleget 10-1-es arányban elintéző csapata győzelméből.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

Az aktuális körök után a keleti-régióban vitézkedő Nógrádsipek támadója, Galcsik Szabolcs mellett tettük le szavazatunkat, aki mesterhármasán kívül gólpasszokkal járult hozzá az Egyházasdengeleget tíz-egyes arányban kiütő alakulata sima diadalához. Most pedig következzen a jól sikerült találkozót a háta mögött tudó csatárral készített interjúnk!

– Miképpen gondol vissza a kilencven percre?

– Ők szereztek vezetést, de szerencsére gyorsan fordítani tudtunk – mondta Galcsik Szabolcs. Hogy ennyi lesz az eredmény, arra nem számítottunk, de most helyzeteink nagy részét gólra váltottuk, nem úgy, mint egy fordulóval korábban!

– Minek lehetett köszönhető, hogy mind ön, mint pedig együttese ilyen eredményes volt?

 – Folyamatosan támadtunk, sok helyzetet kialakítottunk, kicsit szabadabb voltam a jobb oldalon, így többször volt alkalmam a támadásokban részt venni, és sikeres indításokkal, beadásokkal gólhoz segíteni társaim! Sajnos minden találkozón létszámhiányban szenvedünk, így nehéz!

– Mi a véleménye eddigi tavaszi szereplésükről?

– Az első meccsen döntetlent játszottunk egy jó csapat, a Karancsalja ellen, ami nem rossz, aztán a második mérkőzésen vereséget szenvedtünk egy még jobb csapat, a ‘Mindszenttel szemben, ez benne volt. Most pedig minden összejött egy sportszerű gárda ellen!

– Mit vár a folytatásban?

Jósolni sajnos nem tudok, az első négyből bárki lehet bármelyik fokon, remélem, nekünk sikerül a legmagasabbig elfocizni magunkat!

– Rendre több poszton fordul meg, de hol érzi magát a legjobban a pályán?

Mindegyik posztnak megvan az előnye, hátránya, de a támadószekcióban jobban szeretek lenni, itt a példa rá.

– Korábban jó ideig a megye egyben találkozhattunk a nevével. Eszébe szokott még jutni a magasabb osztály?

Persze, beszéltem is a Szécsény edzőjével, László Lórival, hogy elmennék már néhány edzésre, de azért is vagyok ott, ahol, mert sajnos nincs időm rá!

– Vasárnap a Csitár otthonában lesz jelenésük. Mire számít a mérkőzésen?

– A Csitár a múltkor is megviccelt minket házigazdaként, simán kikaptunk, itt az ideje visszavágni!

error: Content is protected !!