A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Dóbiás Péter

A Tereske támadója duplával segítette fontos sikerhez a Romhány ellen 2-0-s sikert arató csapatát.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A soros idény legutóbbi köre után a nyugati-régióban vitézkedő Tereske támadója, Dóbiás Péter mellett döntöttünk, aki duplával vezette sikerre a Romhány ellen kettő-nullás arányban diadalmaskodó csapatát. Most pedig következzen az együttesét zsinórban hetedik győzelméhez segítő csatárral készített riportunk!

– Hogyan tekint vissza a mögöttünk hagyott mérkőzésre?

– Hétvégén a szebb napokat is megélt Romhány csapatával játszottunk.Tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű összecsapás, ami be is igazolódott az első félidőben, mivel nem tudtunk dűlőre jutni. Voltak itt is, ott is helyzetek, de végül mellénk állt a szerencse.

– Milyen körülmények között tudta bevenni a kaput?

– Mindkét gólomnál sokat köszönhetek játékostársaimnak, mert az érdemi munkát ők végezték. Az első gólomnál Gáspár Zsolti fejelése, majd a másodiknál Dóbiás Donát passza segített hozzá ahhoz, hogy a kapuba találjak.

– Mi a véleménye az idény már lepergő részéről?

– Szerintem jó ötlet volt összevonni a két megye hármas csoportot, mert így egy izgalmas bajnokság alakult ki. Az elsőtől a hetedik helyig bárki odaérhet a dobogó fokaira.

– Mostanában remekelnek. Minek lehet köszönhető az eredményes sorozat?

– Igen, elkaptuk a fonalat, mert ahogy jöttek az eredmények, az csak jobban összekovácsolta a csapatot. Egységesebbek, összetartóbbak lettünk, és az új igazolások nagyban segítették a csapat előremenetelét. Bízok benne, hogy ez a remek széria még nagyon sokáig kitart.

– Mit vár a folytatástól?

– Tavasszal semmiféleképpen nem engedhetünk ki. Küzdenünk kell tovább és minden egyes fordulóban százhúsz százalékot kell nyújtanunk.

– Vasárnap Ipolyszögre látogatnak. Irány egy újabb győzelem?

– Nem lehet az Ipolyszög csapatát félvállról venni, pláne úgy, hogy mi vagyunk a vendégek. Valószínűleg férfias küzdelem lesz a hétvégén, amiből remélhetőleg ismét mi jövünk ki szerencsésen! Köszönöm a Nógrádifutball megkeresését és színvonalas munkáját.

error: Content is protected !!