A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Buzás Levente

Gabi

A Hont középpályása mesternégyessel segítette idegenbeli döntetlenhez a Romhányban ötven percre tíz emberrel maradva pontot mentő csapatát.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztotta a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

Az aktuális mérkőzések után a nyugati-csoportban szereplő Hont középpályása, Buzás Levente mellett döntöttünk, aki csapata valamennyi gólját jegyezve segítette hozzá ötven percre tíz emberrel maradó együttesét a Romhány elleni idegenbeli négy-négyes döntetlenhez. Most pedig jöjjön a remek napot záró játékossal készített interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a találkozóra?

– Szerintem egy egészen jó mérkőzést játszottunk, teljesen baráti hangulat volt a két csapat között – mondta Buzás Levente. Sajnos az egész meccsen végig futnunk kellett az eredmény után.

– Milyen körülmények között érte el góljait?

– Az elsőt szabadrúgásból szereztem. Nagyon középre állt a kapus, így üresen hagyta a hosszú oldalt, ahova nagy erővel sikerült is betalálnom. A második szintén körülbelül ugyanonnan volt, egy sorfalban lévő védő vállán megpattant a labda, majd így a léc alá vágódott. A második félidőben is kétszer sikerült bevennem a kaput, egyszer egy középről felpasszolt laszti után tudtam lefordulni a védőről, majd a hosszúba gurítottam, a legvégén pedig tizenegyesből voltam eredményes.

– Pályafutása legemlékezetesebb mérkőzésén van túl?

– Azt hiszem, igen… Kijelenthető, hogy életem meccsét sikerült játszanom Romhányban, nem is emlékszem, hogy valaha ennyiszer be tudta, találni egy bajnoki fordulóban. Eddig nem igazán jött ki a lépés. De nagyon sok támogatást és segítségét kapok egy csapatársamtól Kupecz Norberttől, aki ifiben évekig az edzőm volt, és az ő szárnyai alatt nőttem fel. Talán Romhányban átszakadt valami és innentől kezdve hétről-hétre eredményes tudok lenni, ezzel segítve a csapatomat is.

– Mi járt a fejében a meccs során, például amikor tíz emberre vagy fogyatkoztak vagy amikor kétszer is hátrányban voltak?

– Szerencsére nem estünk össze a kiállítás ellenére sem… Tudtuk azt, hogy, ha törik, ha szakad, ma semmiképpen nem hagyhatunk Romhányban pontot. Mivel jól ment a játék és gólokat is sikerült szereznem, bizakodó voltam az egész mérkőzés folyamán. Csináltam, amihez értek. Futballoztam, és nem mással foglalkoztam, csak magammal, a csapatom sikerességével.

– Igen hullámzóan szerepelnek. Vajon mi lehet a felemás mutatók oka?

– Nagyon sokoldalú a csapatunk, sokszor még mi magunk sem tudjuk, mit fogunk tenni egy adott mérkőzésen. Pont ezért lehetünk tisztességes ellenfele mindegyik ellenfélnek. Mindig meg tudjuk húzni a váratlant, és sosem tudhatja az ellenfél, hogy mikor, milyen napot fogunk ki.

– Mit vár csapatától a folytatásban?

– Végre kezdünk csapatként viselkedni, és rájöttünk arra, hogy együtt sokkal könnyebb előremenni, mint külön-külön. Elkezdtünk összetartani, és most már mindenki beállt abba a bizonyos sorba. Bár még hosszú út áll előttünk, de én mindenképpen abban bízom, hogy hétről-hétre meglepetéseket fogunk okozni, és a tabella felsőbb részében zárjuk majd a szezont.

– Szombaton a Felsőpetény látogat önökhöz. Milyen kilencven percre számít?

– Úgy gondolom, nagyon parázs meccs lesz, és játékvezetés szempontjából sem lesz egyszerű összecsapás. Az odavágón, mikor Felsőpetényben jártunk, egy igen csak agresszív csapat fogadott minket, és a “szurkolók” sem a legmegfelelőbb módon bántak velünk. Szóval most sem lesz ez másképp, egy kőkemény mérkőzést fogunk játszani, de erősek vagyunk, és kellő koncentrációval, fegyelmezettséggel sikerülni fog otthon tartani a három pontot.

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Dudás Gábor

A Hont középpályása mesternégyessel segítette idegenbeli döntetlenhez a Romhányban ötven percre tíz emberrel maradva pontot mentő csapatát. Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztotta a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. Az aktuális mérkőzések után a nyugati-csoportban szereplő Hont középpályása, Buzás Levente mellett döntöttünk, aki csapata […]
error: Content is protected !!