A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Bogdány Zsolt

A Patak támadója mesterhármassal vette ki a részét a Rétsággal csúnyán elbánó csapata diadalából.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A hatodik kör után a nyugati-régióban hibátlanul éllovas Patak csatára, Bogdány Zsolt mellett voksoltunk, aki mesterhármassal vette ki a részét a Rétsággal öt-nullás arányban elbánó együttese sikeréből. Most pedig következzen a fontos triplát jegyző támadóval készített interjúnk!

– Milyen gondolatokkal készültek a forduló előtt önökhöz hasonlóan hibátlan Rétság elleni mérkőzésre?

– Eléggé vártuk a meccset, mindenki felspannolva érkezett meg – mondta Bogdány Zsolt. Koncentráltan, de nagyon jó hangulatban vártuk a kezdőrúgást, és reméltük, a találkozó után csak mi maradunk veretlenek.

– Hogyan tekint vissza a kilencven percre?

– Már a kezdősípszót követően a kezünkbe vettük a kezdeményezést, aztán az egész meccsen magabiztos játékkal, esélyt sem adtunk az ellenfélnek. Valamennyi csapattársam kitűnően játszott. Minden percben egyben volt a társaság.

– Meglátása szerint miért sikerült ilyen simára ez a párharc?

– Szerintem a jó hangulat volt a legjobb erő most a csapatban. Mindenki hibátlanul megoldotta a saját feladatát. Mindenben felülmúltuk az ellenfelet.

– Milyen körülmények között jegyezte találatait?

– Az elsőt egy jó ütempassznak köszönhettem, amit egy kicsit hosszan vettem át, de a bizonytalanul kijövő kapus mellett berúgtam a labdát. A másodiknál valahogy hozzám keveredett a laszti, láttam, hogy kinn áll a hálóőr, és megpróbáltam átemelni, ami sikerült is. A harmadikat egy nagyon jó bedobást követően, előrevetődve tudtam befejelni.

– Mire számít a bajnokság hátralévő részében?

– Csak pozitívan nézek előre, tényleg nagyon jó a légkör nálunk. Az új csapattársaim egyre jobban beilleszkednek, mindegyiküket mondhatom erősítésnek. Remélem, minél tovább tudjuk tartani jó formánkat.

– Vasárnap az Erdőkürtöt fogadják. Mit vár a találkozótól?

– A hétvégén számomra ismeretlen riválissal játszunk, hisz én még nem fociztam ellenük. De ugyanúgy megyünk ki, mint minden alkalommal, vagyis be akarjuk húzni a három pontot! Szerintem a hangulattal nem lesz gond! Hajrá Patak!

error: Content is protected !!