A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Balázs Kristóf

A Nógrádsipek támadója győztes góllal segítette három ponthoz az Érsekvadkert kettő elleni rangadón egy-nullra nyerni tudó csapatát.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

Az aktuális idény tizennyolcadik fordulója után a Közép-csoportban vitézkedő Doboskút-Nógrádsipek támadójára, Balázs Kristófra voksoltunk, aki győztes találattal segítette három ponthoz az Érsekvadkert kettő elleni rangadón egy-nullás idegenbeli sikert arató együttesét. Most pedig következzen a fontos gólt jegyző csatárral készített riportunk!

– Milyen gondolatokkal tekint vissza az Érsekvadkert kettő elleni találkozóra?

– Sajnos nem olyan nálunk az összetartás, mint egy bajnokesélyesnél kellene, hogy legyen, létszámhiánnyal küszködünk – mondta Balázs Kristóf. De tudtuk, hogy ha nem győzünk, elszáll az esélyünk. Szerencsére a kemény mag komolyan veszi a dolgát és odatette magát. Az első félidőben jobban játszottunk, több helyzetünk is volt, aztán a szünet után cseréltek a ‘vadkertiek és jobban fociztak, viszont csak egy-két komolyabb lehetőségük akadt. Kontrákra alapoztunk, ami végül eredményes lett. Egy bal oldalról érkező beadást követően, kapásból félfordulatból tudtam eredményes lenni, aztán a maradék pár percet már sikerült kihúznunk. A pálya jó volt, csak kőkemény. Az ellenfél is próbált futballozni, ami fekszik nekünk, erőnlétben és létszánban azonban jobbak voltunk, úgyhogy elég ikszes hangulata volt a dolognak, szerencsénk volt, hogy ki tudtam használni azt a helyzetet. Anyák napja alkalmából édesanyámnak ajánlom a gólomat!

– Minek lehet köszönhető eredményes szereplésük?

– Pár éve már együtt játszunk, azt mondom, képzett játékosok alkotják a keretet, illetve Végh Ferenc “Öcse” érkezése is sokban segít, jól jön az óriási rutinja, egyben a csapatot is próbálja összehozni. A nézőink is szép számban kísérnek el meccsről-meccsre, lehet, hogy ‘Vadkerten többen is voltunk.

– Jelenleg nagy harcban vannak a végső elsőségért. Csalódott lenne, ha nem jönne össze az aranyérem?

– Teljes mértékben! Mindenképpen a bajnoki cím a cél! Még mindenkinek lesznek nagy mérkőzései, de ha koncentrálunk, szerintem meghozza a sikert.

– Szombaton Romhányba látogatnak. Mit vár a mérkőzéstől?

– Nagyon remélem, nem lesznek létszámproblémáink. Romhányban is jó pálya van, játsszuk a játékunkat, és bízom benne, nem lesz gond!

error: Content is protected !!