Zagyvarónán nem értik a kisterenyeieket

Gabi

A két csapat félbeszakadó mérkőzésének pontjait megkapó együttes játékos-edzője, Radics István reméli, véget ér már a hercehurca.

Korábban már több ízben is hírt adtunk róla, első fokon a hazai együttes kapta meg a keleti megye kettő huszonegyedik fordulójában négy-nullás vendégvezetésnél a hatvanadik perc tájékán nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadó Zagyvaróna-Kisterenye mérkőzés három pontját. Igen ám, úgy néz ki, még nem teljesen pergett le a szóban forgó összecsapást övező ügy, azt követően, hogy szerdán a kisterenyeieket irányító Honti Hubát szólaltattuk meg, ezúttal a zagyvarónaiak játékos-edzője, Radics István foglalta össze számunkra a történésekkel kapcsolatos véleményét.

– Úgy gondolom, én korrekt módon senkit nem neveztem meg, nekem és a játékosaimnak erre nincs szükségünk, hogy itt üzengessünk – kezdte Radics István. Uraim, ez megyei másodosztály, mi a franc ez, hogy ők ilyeneket üzengetnek? Mi hétről-hétre szenvedünk, alig tudunk kiállni tizenegyen, annyi a sérült, plusz még én is megsérültem előző vasárnap, ez a bajnokság nekem már véget ért, mégsem sírok! Mi ez, óvoda? Ki járt jobban a határozattal? Mi tizenötezer forintot fizettünk most a szövetségi ellenőrnek, az ő játékosuk pedig kapott két meccset. Én már lenyilatkoztam, nekünk nem kell a három pont! Ők például megveszik majd maguknak az érmeket és a serleget, mi viszont ezt nem tudnánk megtenni, nekünk az ellenőri díj is sok volt! Inkább focizzanak, mint üzengetnek! Ha tehetném, odaadnám nekik a három pontot, mert a meccsen ők voltak a jobbak, ezt már elmondtam máskor is! De ebben nem mi döntöttünk! A játékosom nem ütötte meg a hölgyet, hanem leöntötte vízzel, ami szintén nem volt szép dolog. De az sem, hogy a hölgy szembeköpte és felpofozta! Eddig úgy néz ki, én maradok az edző Zagyvarónán. Nem csak én döntöttem el, játszunk-e még a Kisterenye ellen, hanem az egyesület határozott így a játékosokkal együtt, ha már nem én leszek az edző, akkor sem lép pályára ellenük a csapat! Meg szeretném kérni a kisterenyeieket, legyen már ennek vége, mert nekem erre nincs szükségem! Ha tudnak rá lehetőséget, hogy visszakapják a három pontot, és én tudok benne segíteni, szóljanak és segítek!

Next Post

Megvan a megye hétvégi játékvezető küldése

Eldőlt, hogy kik fognak ténykedni az aktuális fordulók találkozóin. A következő hétvégén újabb fordulókkal folytatódnak megyénk különféle pontvadászatai. Mindegyik küzdelemsorozatban találkozhatunk érdekesnek ígérkező mérkőzésekkel, lássuk, kik fognak dirigálni a közelgő meccseken! Megyei I. osztály, 21. forduló: Mátranovák-Karancsberény: Bakos Tamás (Gordos Tamás, Pál Adrienn) Szécsény-Palotás: Kalmár Petra (Kovács Tamás, Makovinyi Zoltán) […]
error: Content is protected !!