Pozitívan állnak az egycsoportos megye kettőhöz a keleti régió csapatai

A klubok jelenlegi álláspontja szerint tízen is nekivágnának a jövőre induló új bajnokságnak.

Mint ismert, a 2019/2020-es szezontól kezdődően komolynak mondható változás következik be a megyei másodosztály lebonyolításában, az említett évadtól már nem keleti és nyugati leosztásban viaskodhatnak majd a csapatok, hanem egy összevont, tizenhat tagot számláló mezőnyben

Joggal mondhatjuk, az újítás több tekintetben felkavarta az állóvizet az említett vonal jelenlegi tagjainak háza táján, az előző időszakban lehetett hallani kósza pletykákat, melyik egyesület, miképpen fog állni a friss versenykiíráshoz.

A legutóbbi hétvégén befejeződtek a keleti divízió őszi küzdelmei, ezért úgy döntöttünk, hivatalos állásfoglalást kérünk a szóban forgó pontvadászat tizenkét klubjától, jelen pillanatban melyik alakulat, miképpen válaszolna arra a kérdésre, jövőre meg akarják-e mérettetni magukat az egycsoportos bajnokságban. Mint az alábbi válaszokból kitűnik, csupán a Zagyvaróna és a Kisterenye felelt nemmel a kérdésre, külön megemlítendő, hogy az aktuális állás szerint, három gárda is megye egyes ambíciókat dédelget a jövőt illetően. Nézzük meg összeállításunkat!

A Megyei II. osztály Keleti-csoportjának csapatainak jelenlegi állapotok szerinti hivatalos válaszai az egycsoportos megye kettőben való indulást illetően:

1. Bátonyterenye: igen (terveik szerint licenckérelmet adnak be a megye egyre)

2. Karancsberény: igen (terveik szerint licenckérelmet adnak be a megye egyre)

3. Építők KC: igen (terveik szerint licenckérelmet adnak be a megye egyre)

4. Jobbágyi: igen

5. Mátraverebély: igen

6. Tar: igen

7. Kálló: igen

8. Kazár: igen

9. Zagyvaróna: nem

10. Mihálygerge: igen

11. Kisterenye: nem

12. Buják: igen

error: Content is protected !!