Pest megyei csapattal bánt el a Diósjenő

Gabi

Magasabb osztályt is megjárt csatárai vezérletével nyert a frissen újjáalakuló együttes.

Az egyesület elnökével készített bő interjúnkban már korábban kivesézésre került, hogy igen komoly beruházásoknak köszönhetően újra a nógrádi futballtérképen köszönthetjük a következő idényben a nyugati megye kettőben versenyző Diósjenő gárdáját.

Időközben kiderült, jó pár, szűkebb pátriárkánkban ismert játékossal erősítette meg állományát a szebb napokat is megélő csapat, maradjunk annyiban, a Varga Gyula-Bőgér Dávid csatárduót vélhetően senkinek sem kell bemutatnunk.

Úgy tűnik, a támadó kettős már neki is kezdett a gólgyártásnak, amit bizonyít, hogy a Pest megyei harmadik vonalban szereplő Sződligetnél az említett gólvágók vezérletével diadalmaskodott a vélhetően a közelgő szezon során majd üde színfoltnak számító társaság.

Felkészülési mérkőzés:

Sződliget-Diósjenő 5-9 (2-3, 4-5)

Diósjenő: Varga D. – Rózsa, id. Monostori L., Marton, Bőgér Á. – Varga J., Varga B., ifj. Monostori L., Monostori A. – Varga Gy., Bőgér D. Csereként léptek pályára: Povazsán, Fritz, Kovács Zs., Wiesinger, Szuetta, Varga S. Edző: Nagy Zoltán.

Gól: Bőgér D. (5), Varga Gy. (4)

Nagy Zoltán: – Hetente két alkalommal szoktunk edzeni, később a három foglalkozás lesz a maximum, de még bizonytalan, ezt hogy tudjuk megoldani. Csodálatos körülmények között tehetjük mindezt, hiszen felújították a pályánkat. Összefogott a falu és a sportkör, TAO-pályázatok által pedig sikerült megvalósítani a fejlesztéseket. Remélhetőleg, a befektetett munka kellő alapot ad ahhoz, hogy a fiatalok elkezdjenek focizni, az idősebbek pedig visszatérjenek. Új a csapatunk, rengeteg új embert kell kipróbálni, külön megemlíteném a korábbi korosztályos válogatott Varga Bencét, aki Vácon is volt és most egyben a segítőm, Bőgér Dávidot, aki Berkenyén focizott, Varga Gyula pedig Érsekvadkerten játszott. Jó néhány olyan emberünk van tehát, aki magasabb osztályban szerepelt. Mellettük ifistákat próbálunk meg beépíteni a csapatba, hogy szokják a légkört és élvezzék a felnőttek esetleges sikereit. Azon leszünk, hogy egy lendületes, fiatal gárdát tudjunk kialakítani. Nekem is ki lesz váltva a játékengedély végszükségre, de én már nem igazán szeretnék játszani, eleget futballoztam, elég volt az elmúlt negyven év, körbejártam az egész labdarúgást, a megye egytől az NB I-ig. Az én repertoáromban minden benne volt, azon leszek, hogy edzőként átadjam a srácoknak, amit megtanultam, fontos megadni a közösség számára az alázatot és a becsületet. 

Next Post

Kedden Füleken játszott edzőmeccset az SBTC

Az NB III-as ‘tarjániak ismét határon túli ellenféllel csaptak össze. A Ragyolc elleni győzelem és a Rimaszombatnál elszenvedett vereségét követően kedden újabb gyakorló meccsen képviseltette magát az SBTC. Soros hangolódásukon ismét a határon túl léptek pályára az NB III őszi rajtjára készülő ‘tarjániak, kedden a szlovákiai harmadik vonalban szereplő Fülek […]
error: Content is protected !!