Ötödik alkalommal rendezik meg a Jakab Zoltán Emléktornát Vizsláson

Gabi

A keleti megye kettőben szereplő csapatok részvételével kerül sor az eseményre.

A közelgő hétvégén immáron ötödik ízben fogják lebonyolítani a Jakab Zoltánról elnevezett emléktornát Vizsláson. A megyei másodosztály keleti régiójában vitézkedő egyesület ezúttal is három csoport riválisát, a Kazárt, a Mátraterenyét, illetve a Ságújfalut invitálta meg a négy gárdát felvonultató kupára. Szombaton az elődöntők keretein belül viaskodnak majd a felek, míg egy nappal később jöhetnek a helyosztók.

A vizslási klub elnöke, Mihály Gábor az alábbi gondolatokat osztotta meg weboldalunkkal a közelgő torna kapcsán: – Egy nagyszerű focista és jó ember emlékére épülő tornát szeretnénk ismét megrendezni! Biztos vagyok abban, hogy aki ismerte Zolit, jóban volt vele, ha még élne, biztosan ő foglalná el a vezetőedzői posztot a csapatnál. Négy csapat vesz részt az eseményen, bízom benne, barátságos mérkőzésekre kerül majd sor. Számítunk a kupagyőzelemre, de a lényeg a megemlékezés leszfoglalta össze véleményét a sportvezető.

 

Next Post

Hihetetlenül néz ki a megye egyes csapat pályája

A keleti megye kettőben szereplő csapatok részvételével kerül sor az eseményre. A közelgő hétvégén immáron ötödik ízben fogják lebonyolítani a Jakab Zoltánról elnevezett emléktornát Vizsláson. A megyei másodosztály keleti régiójában vitézkedő egyesület ezúttal is három csoport riválisát, a Kazárt, a Mátraterenyét, illetve a Ságújfalut invitálta meg a négy gárdát felvonultató […]
error: Content is protected !!