Módosultak a legalacsonyabb osztályú csoportbeosztások

Nyugatra került a Magyargéc, a nyugati megye háromban folytatja a Patak.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy sajnálatos visszalépésekről volt hangos az előző időszak a megye kettőben. A nem várt történések miatt az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága nem tehetett mást, módosítani kellett a különféle csoportok beosztásait.

Mint az alábbiakban kiderül, a második vonalban a Magyargéc a jelenlegi állás szerint tizennégy csapattal elinduló keleti régióból az immáron tizenhárom tagot számláló nyugati mezőnybe tette át székhelyét, míg a legalacsonyabb osztályhoz csatlakozó Patak nyugaton folytatja, mely régióban tizenhat gárda kezdheti majd meg a következő idényt. Keleten tizennégy alakulat várja a szezonstartot. Nézzük meg az új beosztásokat!

Megyei II. osztály:

Keleti-csoport: Bátonyterenye, Buják, Építők KC, Jobbágyi, Karancsberény, Kazár, Kálló, Kisterenye, Lucfalva, Mátraverebély, Mihálygerge, Tar, Vizslás, Zagyvaróna.

Nyugati-csoport: Bánk, Diósjenő, Magyargéc, Mohora, Nagyoroszi, Nógrádsáp, Nőtincs, Őrhalom, Rétság, Szendehely, Szent Imre DSE, Szügy, Varsány.

Megyei III. osztály:

Keleti-csoport: Csitár, Doboskút-Nógrádsipek, Ecseg, Egyházasdengeleg, Felsőtold, Ipolytarnóc, Karancsalja, Karancskeszi, Ludányhalászi, Mátramindszent, Nagybátony, Nógrádmarcal, Ságújfalu, Vanyarc.

Nyugati-csoport: Becske, Borsosberény, Erdőkürt, Érsekvadkert II, Felsőpetény, Hont, Ipolyszög, Keszeg, Kétbodony, Legénd, Nézsa, Patak, Ősagárd, Romhány, Tereske, Tolmács.

error: Content is protected !!