Már teljes a Megyei Kupa második körének mezőnye

Utolsóként az Építők KC jutott tovább a nyitófordulóból.

A mögöttünk hagyott hétvégén ismertté vált, mely csapat lép tovább utolsóként a Megyei Kupa második fordulójába. A keleti megye kettőben dobogós Építők KC igazolta az előzetesen vártakat és félidőnként egy-egy gólt szerezve elbánt egy osztállyal lejjebb listavezető vetélytársával. A találkozó külön érdekessége, hogy a vendégeket irányító Smelkó Károly ezúttal kapusként állította magát csatasorba.

Megyei Kupa, 1. forduló:

Ipolytarnóc SE-Építők KC 0-2 (0-1)

Vezette: Berta I. (Menczel J.)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Bába, Gál Á., Gál I. (Horváth A., 46.), Tótok – Dienes G., Szőrös (László V., 75.), Ruzsinszki – Matyóka, Kis P., Bolyós B. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Építők KC: Smelkó – Huszár (Rácz ., 54.), Szabó J. (Orbányi, 70.), Klajban L., Hranek – Oláh Z., Berki K., Rácz B., Berki J. – Oláh F (Harmos, 75.), Nagy Zs. Játékos-edző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Gál I., ill. Berki K.

Gól: Nagy Zs. (6.), Oláh F. (47.)

Bolyós Gergő: – Igazából még most sem tudjuk, hogy miért egy héttel később játszottunk a kiíráshoz képest, de így legalább be tudtunk iktatni egy edzőmeccset. Nulla edzéssel és egy felkészülési mérkőzéssel a hátunk mögött vágtunk neki az összecsapásnak. A meccs elején helyzeteket alakítottunk ki, kapufát lőttünk, ezen kívül egy büntető is elmaradt, a vendégek pedig egy szabálytalanságot követően vezetést szereztek. A második játékrészben ahogy az várható volt, elfáradtunk, kijött a kondicionális különbség, így ellenfelünk több helyzetet is ki tudott alakítani. Összességében a célunkat elértük, azaz remek felkészülési meccset játszottunk egy magasabb osztályú csapat ellen. A játékvezető tevékenységét inkább nem minősítem. Az Építők KC csapatának sok sikert kívánok, köszönjük, hogy rendben hagyták maguk után az öltözőt.

Smelkó Károly: – Végig nagy fölényben játszva, magabiztosan nyertünk a szimpatikus hazaiak ellen, akiknek sok sikert kívánok!


Korábban játszották:

Nézsa SE-Balassagyarmati VSE 1-8

Szent Imre DSE-Berkenye SE 0-9

Vanyarc KSE-Érsekvadkert SE 1-7

Doboskút SK Nógrádsipek-Karancslapujtő KSE 1-7

Mátramindszent SE-Cered VSE 0-2

Mihálygerge SE-Mátraterenye SE 0-10

Tari SZE-Palotás SE 0-1

Erdőkürt SK-Bátonyterenyei TC 2-1

Legénd SE-Mohora SE 0-8

Egyházasdengeleg FE-Szendehely FC 1-5

KSE Becske-Kálló SE 6-1

error: Content is protected !!