Közbeszólt a vihar a IV. Nőtincsi Éjszakai Focitornán

Gabi

A rossz időjárástól elvonatkoztatva, ismét remek kupán estek túl a résztvevők.

Múlt szombaton negyedik alkalommal rendezték meg az éjszakai kispályás tornát Nőtincsen. Nagy volt az érdeklődés a kupa iránt, hamar betelt a tíz csapatot felvonultató mezőny, sőt egy ideig úgy tűnt, akár tizenkét gárda is jelen lehet. A délelőtti zivatar után délutánra szép idő lett, így a pályákat jó állapotba tudták hozni a lebonyolításért felelős személyek, minden adott volt tehát egy kellemes eseményhez. A főszervezőtől, Hugyecz Róberttől megtudhattuk, az idei volt talán a legmagasabb színvonalú rendezvény, mert sportszerű és nagy iramú mérkőzéseket játszottak a csapatok.

Egészen éjfélig, mert ekkor sajnos megérkezett a vihar, és ugyan még a nagy mennyiségű eső nem annyira, de a rengeteg villámlás már inkább aggasztó volt, ezért a tornát a már meglévő eredményekkel befejezettnek nyilvánították. A csoportmeccsek hetven százalékát tudták lejátszani, mely eredmények alapján meghatározták az első három sorrendjét, a győztes a Jamaica együttese lett, második az FC Arizóna, a harmadik pedig a Zöld Sasok.

Next Post

Vasárnap a DVTK II ellen kezdi meg az NB III-as szezont a BSE

Hazai mérkőzéssel kezdi meg harmadik vonalbeli hadjáratát a frissen feljutó nógrádi csapat. A felkészülési időszak letelte után vasárnap már tétmérkőzésnek vághat neki a 2019/2020-as szezont az NB III Keleti-csoportjában megkezdő Balassagyarmat, tizenhét órás kezdéssel a Diósgyőr tartalék együttesét fogadják az Ipoly-partiak a Kövi Pál Sportközpontban. Több szempontból is fontos lenne […]
error: Content is protected !!