Kiegyenlített meccsek jellemezték a keleti megye kettőt

Kiküzdötte a sikert a Kazár, újra nyert a Magyargéc, rangadót húzott be a Mátraverebély, nem hibázott a Mátraterenye, egy félidő alatt döntött a Kisterenye, hátrányból állt fel a Tar, idegenben örülhetett a Buják.

Az elmúlt hétvégén a hetedik fordulót bonyolították le a keleti megye kettőben. A nemrégiben lezajló találkozókon a Kazár szomszédvári rangadó keretein belül gyűrte le egy hajrágól által a Vizslást, a jó formában lévő Magyargéc ezúttal Mihálygergén győzött, a Mátraverebély fontos pontokra tett szert Zagyvarónán, a Mátraterenye kötelező diadalt könyvelhetett el Lucfalván, a Kisterenye már a szünet előtt lerendezte a Jobbágyit, a Tar odahaza fektette két vállra a Karancskeszit, a Buják pedig idegenben kerekedett felül a Ságújfalun. Lássuk a mérkőzések részleteit és az edzők nyilatkozatait!

Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 7. forduló:

Kazár-Vizslás 1-0 (0-0)

Vezette: Bangó R. (Reviczki J., Szabó L.)

Kazár: Racs – Nagy M., Hajas, Körmöczi L., Keviczki – Lesziák (Árva, 70.), Bornai (Sárközi, 83.), Kovács Gy., Földi – Dobos (Oláh A., 60.), Sulcz (Balogh, 65.). Vezetőedző: Koncsik László.

Vizslás: Baár – Szakos, Mihály G., Homolya, Sándor K. – Sári K., Bakonyi, Körmöczi D., Körmöczi M. – Nagy D. (Angyal, 75.), Gecse (Bussa, 83.). Játékos-edző: Mihály Gábor.

Sárga lap: Körmöczi L., Bornai, Lesziák, ill. Nagy D., Sándor K., Szakos, Körmöczi D.

Gól: Kovács Gy. (85.)

Jók: Nagy M., Kovács Gy., Hajas, ill. az egész csapat

Koncsik László: – Sajnos ezen a találkozón az előző fordulóban nyújtott jó teljesítményünket, Igaz, még így is megvoltak a lehetőségeink, de a nagyszerűen védő vendégkapus bravúros védésekkel hárította ezeket. Végig kapkodva, sok hibával játszottunk. A szomszédvári rangadó ténye alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzésre, meglepett bennünket, hogy a vendégek igen lelkesen és fegyelmezetten játszottak, de végül is sikerült kihasználni egy védelmi megingásukat, egy szemfüles fejes gól révén pedig megszereztük a számunkra nagyon fontos három pontot. Ha a mutatott játékhoz nem is, de a győzelemhez és a kapott találat nélküli meccshez gratulálok a csapatnak, míg az ellenfélnek sok sikert kívánok a folytatásra.

Mihály Gábor: A legjobb formánkat mutattuk be, már rég nem voltunk ilyen jók! Bár a vége előtt pár perccel kaptunk egy szerencsétlen gólt, de végig partiban voltunk. Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytállásért. További sok sikert a kazáriaknak.


Mihálygerge-Magyargéc 0-2 (0-0)

Vezette: Szabó L. (Berki A., Tóth B.)

Mihálygerge: Réti – Ács (Rácz M., 71.), Tóth P., Nyerges, Oláh V. – Kazareczki, Miklós G., Lipták, Zombori – Sznak Zs. (Szalai, 55.), Harai. Vezetőedző: Zsély Dániel.

Magyargéc: Ökrös I. – Dombi, Pingiczer, Ökrös M., Ökrös P. – Oláh N., Kis G., Lakatos T., Rácz M. – Oláh Á., Botos A. Vezetőedző: Kis Imre.

Sárga lap: Oláh V., Sznak Zs., Ács, ill. Kis G.

Gól: Ökrös I. (63.), Oláh Á. (72.)

Jók: az egész csapat, ill. Ökrös I., Pingiczer, Ökrös P.

Zsély Dániel: A mai mérkőzés a kísérletezés jegyében zajlott. Azt gondolom, négy ifjúsági játékossal a kezdőben, sokkal közelebb álltunk a győzelemhez, sokkal többet tettünk a pont vagy akár a pontokért, kapufákat lőttünk és ziccerek sokaságát hagytuk ki. A második félidő közepén egy felelőtlen és könnyelmű bírói ítélet megpecsételte az addigi játékunkat, sajnos kicsit összetört a társaság. Összességében, több volt ebben a mérkőzésben, bizakodásra ad okot viszont, hogy ifjúsági játékosaink remekül helytálltak. A magyargéci csapatnak további sok sikert.

Kis Imre: – Kiváló talajú pályán lejátszott mérkőzésen, minden elismerést megérdemel erősen tartalékos csapatunk teljesítménye.


Zagyvaróna-Mátraverebély 2-3 (1-3)

Vezette: Pádár Sz. (Kocsis J., Lakatos N.)

Zagyvaróna: Bíró – Török, Miskolczi, Bábel, Földi – Bonivárt, Eczet (Oláh F., 46.), Oláh G., Horváth J. (Vanó, 46.) – Radics D., Radics I. Játékos-edző: Radics István.

Mátraverebély: Balázs T. – Verebélyi L., Kovács Zs., Petre, Bohács – Varga Á., Pál-Balázs T., Verebélyi B., Gyüre (Balázs G., 86.) – Balázs Á., Bolyki. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Oláh G., Bonivárt, Török, ill. Bohács, Bolyki, Kovács Zs., Balázs T., Verebélyi L.

Gól: Radics D. (8.), Oláh G. (79.), ill. Verebélyi B. (10.), Pál-Balázs T. (19.), Balázs Á. (47.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Radics István: – Szerintem mindkét csapat kiszolgálta a szép számmal kilátogató közönséget. Láthattak öt gólt, szép támadásokat, de sajnos vesztettünk. Kaptunk kettő tizenegyest húsz percen belül, de ezt nem azért mondom, mert nem voltak jogosak, igen, azok voltak, hibáztunk. Nincs viszont szégyenkeznivalónk, egy jó ellenféltől kaptunk ki, rúgtunk két gólt, de ez most nem volt elég. Azonban megyünk tovább emelt fővel, a következő hétvégén majd javítunk! Gratulálok az egész csapatnak, hogy mindenki küzdött az utolsó percig! Sok sikert a ‘Verebélynek.

Kaspár Zsolt: A mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy mire kell figyelni, na, annak a teljes fordítottját csináltuk az első húsz percben, nem jól helyezkedtünk, elszórtuk a labdákat, gólt is kaptunk belőle! Aztán sikerült két tizivel megfordítanunk a meccset. A második félidőben már azt játszottuk, amit kell, ment a játék, eldönthettük volna a meccset! Kb a 70. percig úgy gondoltam, hogy megdicsérem a játékvezetőt, de biztos unatkozott, és izgalmassá tette a végét! A kapott büntető kabaréba illő volt, viszont az is, amit a játékosaim csináltak, négyen kaptunk lapot reklamálásért… A játék képe alapján megérdemelten nyertünk, örülök, hogy Tonó barátom csapatát ismét legyőztük! Sok sikert a Zagyvarónának!

Lucfalva-Mátraterenye 1-3 (1-2)

Vezette: Kiss T. (Homoki G.)

Lucfalva: Tasi – Bartkó M., Pribisán, Bartkó D. (Bangó K., 34.), Bacsa – Németh, Tóth J. (Danyi Zs., 58.), Tóth T., Tábori – Oláh J., Szabó Á. Játékos-edző: Szabó Ádám.

Mátraterenye: Oláh D. – Pál A., Lengyel, Komka, Stark – Bujtár, Sipkó Bence, Bartha, Szilvási (Toronyi, 66.) – Balogh, Oláh Z. (Sipkó Bálint, 74.). Vezetőedző: Jánosi Iván.

Sárga lap: Tábori, ill. Stark, Szilvási

Gól: Szabó Á. (44.), ill. Sipkó Bence (21.), Szilvási (43.), Sipkó Bálint (87.)

Jók: az egész csapat, ill. Oláh D., Lengyel, Pál A., Bartha

Szabó Ádám: – Nem igazán ment a játék, de próbáltunk tisztességesen helytállni a bajnokesélyes ellen. Ahhoz képest, hogy fél órán át tíz emberrel játszottunk, nem vallottunk szégyent. Tóth Jani egy ütközés során megsérült, sajnos őt mentő vitte el. Mielőbbi felépülést kívánunk neki, a Mátraterenyének pedig további sok sikert.

Jánosi Iván: – Végig domináltunk a mérkőzésen, de sajnos az utolsó pillanatokban nagyon nagy problémák voltak a helyzetek kihasználásával. Ennek ellenére, gratulálok a csapatnak, hogy le tudtuk hozni ezt a meccset, hála istennek, a rangadón is olyan eredmény született, ami fölrepített az első helyre. A játékunk még most sem úgy történt, ahogy gondoltam, bár már jobban futballoztunk, mint az utolsó három találkozón, vannak még problémák, amiket majd orvosolunk. Le a kalappal a csapat előtt, mert átérezték, itt a lehetőség, hogy az élre tudjunk ugrani, de szeretnék gratulálni a hazaiaknak is, küzdöttek, csinálták a dolgukat, nagyon szép gólt rúgtak. A sérült játékosuknak gyógyulást kívánok!


Kisterenye-Jobbágyi 2-0 (2-0)

Helyszín: Mátraszele. Vezette: Strehó E. (Stark J., Pál A.)

Kisterenye: Handó – Tóth L., Zabari I., Nagy J. (Nagy M., 76.), Sári B. – Erdei, Gyura, Berki A., Orosz – Mészáros (Lakatos G., 77.), Budai L. Vezetőedző: Honti Huba.

Jobbágyi: Bangó Z. – Gubicskó, Tamás T., Kovács Á., Balázs P. – Smid, Bangó Á., Fekete, Rácz T. – Horváth A., Danyi. Játékos-edző: Bangó Zoltán.

Sárga lap: Sári B., Kovács Á.

Gól: Budai L. (5.), Orosz (19.)

Jók: Mészáros, Zabari, Tóth L., ill. Danyi, Fekete

Honti Huba: – Jó játékvezetés mellett, közepes első és elégséges másod félidőt nyújtottunk, szerencse, hogy nem volt harmadik…

Bangó Zoltán: – Megint nem jöttek öten, nekem kellett védeni… Szerencsétlen gólokat kaptunk, mindjárt az elején szögletből, majd ezután meddő fölényben voltak a hazaiak, de nem voltak jobbak. Volt egy tizenegyes gyanús eset, de nem kaptunk büntetőt. Aztán a második félidőben egy újabb hibánk miatt megint gólt kaptunk. Érdekes ez a végeredmény, mert a második játékrészben nekünk volt a meccs helyzete, de három méterről fölé bírtuk rúgni a labdát… Ha berúgjuk, szerintem nem kapunk ki, úgy gondolom, a szünet után jobban fociztunk még így tartalékosan is, ahhoz képest nem játszottunk jól, talán egy ikszre jók lehettünk volna, nem volt olyan acélos az ellenfél, de összességében azért megérdemeltek nyertek.


Tar-Karancskeszi Karancs United 4-2 (0-1)

Vezette: Telek Á. (Lovasi J., Baranyi G.)

Tar: Bangó K. – Ludányi, Szabó I., Nagy Z., Holtner R. – Göröcs (Nagy I., 57.), Ürmösi (Balog, 46.), Vincze, Holtner K. – Nagy A., Figura G. Vezetőedző: Tóth József.

Karancskeszi Karancs United: Lakatos A. – Fodor, Boros (Farkas, 57.), Torják, Fehér (Máté Sz., 46.) – Mester, Budveszel, Máté B., Lantos – Török, Botos T. Játékos-edző: Budveszel László.

Sárga lap: Torják

Gól: Figura G. (54.), Nagy A. (70., 74.), Nagy Z. (72.), ill. Török (29., 90.)

Jók: az egész csapat, ill. Török

Tóth József: – Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszottunk, de nem voltunk kapura veszélyesek, így a szórványos vendégkontrák egyikének végén betaláltak a kapunkba. Fordulás után sokkal veszélyesebbek lettünk kapunk, melynek eredményeképpen, szebbnél-szebb támadásokat vezetve, mintegy tíz-tizenöt perc alatt berámoltunk négy gólt, amivel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Nagyon értékesnek ítélem meg ezt a győzelmet, mert egy jó erőkből álló Karancskeszit sikerült legyőznünk, nagyon korrekt és jó játékvezetés mellett.

Budveszel László: – A szokásos forgatókönyv. Az elején még vezetést tudtunk szerezni, aztán a második félidőre szokás szerint kipukkadt a csapat. Kijön az edzéshiány… Csak gratulálni tudok a tari csapatnak.


Ságújfalu-Buják 1-2 (1-2)

Vezette: Béres K. (Makovinyi Z.)

Ságújfalu: Lakatos Zs. – Bocsó, Berki B., Lakatos J., Rácz B. – Berki S., Makó, Lakatos R., Medgyesi – Radics I., Radics R. Játékos-edző: Bocsó János.

Buják: Petre – Molnár M. (Borsi, 51.), Magyar, Bende, Molnár Á. – Tóth Gy., Szombati, Vincze, Jakubovics (Gaál M., 68.) – Sáfrány, Máté M. (Borbély F., 79.). Játékos-edző: Borbély Ferenc.

Sárga lap: Rácz B., Medgyesi, ill. Sáfrány, Szombati, Tóth Gy.

Gól: Lakatos R. (32.), ill. Máté M. (1., 9.)

Jók: senki, ill. Petre, Máté M.

Bocsó János: – Az első félidőben csak tízen voltunk, mert a bíró nem engedte játszani az egyik emberünket, de így is voltak helyzeteink. Aztán mégis játszhatott, tizenegyen pedig beszorítottuk a kapujuk elé az ellenfelet, de mindent kihagytunk, jól védett a vendégek kapusa.

Borbély Ferenc: – Egy nagy spori tévedéssel kezdődött a meccs, mert azt mondta, nem játszhatnak az “I” igazolású játékosok, a szünetben pedig kiderült, hogy mégis pályára léphetnek… Az első félidő azért állt nekünk, mert tíz emberrel volt a Ságújfalu, le a kalappal előttük, hogy még gólt is tudtak rúgni. Nem tudom, mi a gond a srácokkal, mert a felállás, a keret, egész jó, de a játékot még nem úgy játsszák, ahogy azt kellene.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!