Ismét hemzsegett a góloktól a megye kettő

Tovább robog a Nőtincs, a szünet után indult be a Mátraverebély, ezúttal sem hibázott a Bánk, megint simán nyert a Szügy, könnyed sikert aratott a Nagyoroszi, parádés fordítást produkált az Építők KC.

A legutóbbi hétvégén a tizedik kört hozták tető alá a megye kettőben. A soros találkozókon a Nőtincs elbánt a Mihálygergével, a Mátraverebély bevette Őrhalmot, a Bánk nem ismert kegyelmet Bercelen sem, a Szügy helybenhagyta a Tart, a Nagyoroszi nehézség nélkül győzte le a Szent Imre DSE-t, az Építők KC pedig nem mindennapi feltámadást bemutatva gyűrte le a Varsányt. Lássuk a részleteket!

Megyei II. osztály, 10. forduló:

Mihálygerge SE-Nőtincs SE 0-6 (0-3)

Vezette: Szakal T. (Béres K., Homoki G.)

Mihálygerge SE: Handó – Rácz G., Jenei, Rácz M., Tóth Sz. (Babják, 60.) – Nyerges, Zsosa, Zsély, Szalai S. – Balogh, Tóth Zs. Játékos-edző: Nyerges Péter.

Nőtincs SE: Árva (Gyuricza, 83.) – Matyóka, Hugyecz, Nagy B., Krausz (Sirkó, 64.) – Dancsó V., Kovács K. (Teknős, 46.), Nógrádi (Kiss D., 64.), Dancsó G. – Szunter, Szegvári (Tamis, 64.). Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Zsély

Gól: Hugyecz (7.), Szunter (17., 87.), Nagy B. (42.), Tamis (67.), Sirkó (87.)

Jók: Rácz G., Szalai S., Zsély, ill. Dancsó V., Hugyecz, Matyóka, Szunter

Nyerges Péter: – Ismét sok hiányzónk volt. Meg sem tudtuk közelíteni a múlt heti formánkat, sem játékban, sem hozzáállásban, így nagy zakó lett a vége. Lassan, ötlettelenül és sok hibával játszottunk, amiket az ellenfél könnyedén használt ki, megérdemelten nyertek. Egyedül a harmadik félidőben voltunk jók, Babják Jani pörköltjének és némi alkoholnak hála, ezúton is köszönet érte a csapat nevében! Ezt a meccset el kell felejteni, össze kell kapni magunkat és menni tovább. A Nőtincsnek gratulálok és további sok sikert kívánok nekik!

Nyikos József: – Remélem, nem sértek meg senkit, de hozta a csapat a kötelező három pontot. Egy szimpatikus ellenféllel szemben, viszonylag jó játékkal nyertünk, habár még mindig voltak javítanivalók. Elindult a csapat egy úton, amin elég szépen halad. Szemnek nagyon tetszetős gólokat szereztünk. 

Őrhalom SE-Mátraverebély-Szentkút SE 0-2 (0-0)

Vezette: Balázs Z. (Jakus K., Moldován P.)

Őrhalom SE: Szathmári – Baráth, Hodászi, Rutai, Nagy D. (Kertész Sz., 76.) – Kertész P. (Szabó G., 67.), Számelcsik, Kántor, Reznyik – Nagy T., Sinkovics K. Vezetőedző: Baranyi Zsolt.

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró – Dorozsin, Csépány (Sári, 62.), Boros, Csohány (Bonivárt, 84.) – Verebélyi B., Pál-Balázs T., Vas, Aradi – Orosz, Szilvási. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Számelcsik, Hodászi

Gól: Szilvási (56.), Verebélyi B. (85.)

Jók: senki, ill. Boros, Pál-Balázs, Csépány, Vas

Baranyi Zsolt: – Ez sajnos nagyon gyenge produkció volt. Mint az öreg székely mondaná, “nem is sietünk, nem is haladunk”. Gratulálok a sportszerű Mátraverebély csapatának.

Kaspár Zsolt: – Korrekt játékvezetés mellett, sportszerű ellenféllel szemben sikerült megszereznünk a három pontot! Magunknak tettük nehézzé a meccset, ha a helyzeteinket előbb kihasználjuk, akkor simább lehetett volna! Pozitívum, hogy nem találtak a kapunkba, és hogy mindkét csatárunk gólt szerzett! Sok sikert az Őrhalomnak!

Bercel KSK-Bánk SE 2-8 (0-3)

Vezette: Szakal T. (Urbán V., Babcsán Zs.)

Bercel KSK: Mészáros (Farkas, 46.) – Jekkel, Vandornyik, Kőrös, Jakas – Kovács R., Varga G., Zagyi (Marót, 55.), Bagyal (János D., 58.) – Török (Szabó R., 61.), Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Bánk SE: Peredi – Barkaszi (Olasz, 72.), Laczkó, Földvári, Szekeres – Somogyi (Bajusz, 61.), Dudás, Szabó G. (Ladányi, 46.) – Oravecz, Pásztor (Rohácsi, 46.), Puruczki. Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Marót, ill. Rohácsi

Piros lap: Jekkel (24., Bercel KSK)

Gól: Jele (48., 84.), ill. Puruczki (14., 40., 52.), Pásztor (22.), Oravecz (49., 90.), Rohácsi (58.), Földvári (70.)

Jók: Jele, ill. Földvári, Laczkó, Dudás, Puruczki

Cseresznyik Sándor: – Összességében nem igazán tudott fölnőni a feladathoz a csapat, nem tettünk meg mindent annak érdekében, hogy ezen a mérkőzésen el tudjunk érni egy tényleg tisztességes eredményt. Ezzel a hozzáállással, mérkőzésre való készüléssel, nem is csodálkozom ezen. Nem gondoltam volna, hogy ez fog kisülni ebből a meccsből, nagyon gyengén játszottunk. A kezdőcsapatból körülbelül három-négy ember nyújtotta azt a közepes teljesítményt, amivel lett volna keresnivalónk, a többiek tudásuk alatt fociztak, én ennek is betudom az eredményt. A találkozó elején próbáltuk azt játszani, amit megbeszéltünk, sajnos a huszonnegyedik percben volt egy kiállítás, ami szerintem nem biztos, hogy jogos volt, ez pedig szintén rányomta a bélyegét a mérkőzésre, a Bánk ellen nem megoldható mínusz egy fővel végigjátszani egy meccset. Nagyon nehéz bármilyen pozitívumot mondani. A két rúgott gólunk elég szép volt, de összességében nem ezt vártam a társaságtól! Ezen azonban túl kell lépnünk és készülnünk a hétvégi fordulóra, ami ugyancsak nehéz lesz, de megpróbáljuk leszűrni a tanultakat és csak a következő körre koncentrálni, illetve javítani.

Kovács Imre:  – A két csapat jelenlegi helyzetében és állapotában reálisnak tartom a végeredményt. A győzelem édes íze mellett azonban csapatomon mostanában sajnos kiütköztek a jóllakottság, a fáradtság, a dekoncentráltság és a könnyelműség tünetei, melyeket mindenképp orvosolnom szükséges a hátralévő, lényegi időszak előtt. Önmagunknak a begyűjtött három ponthoz gratulálok, míg “Cserkó” Barátomnak kitartást kívánok!

Tari SZE-Szügy SE 0-6 (0-1)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M.)

Tari SZE: Nagy G. – Ludányi, Nagy Z., Holtner K., Gubicskó – Göröcs, Holtner R. (Bangó K., 58.), Rácz T., Molnár (Ürmösi, 21.) – Nagy I. (Antal G., 66.), Fügedi. Vezetőedző: Tóth József.

Szügy SE: Egervári (Koplányi, 46.) – Szemerédi (Szilveszter J., 75.), Szilágyi, Czibulya, Dombovári – Kalmár (Szenográdi, 66.), Saár, Hugyecz, Jónás M. (Kovács A., 66.) – Hodászi, Rónási (Leszák, 80.). Játékos-edző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Nagy Z.

Gól: Rónási (31., 68.), Dombovári (52.), Kalmár (65.), Szenográdi (70.), Kovács A. (79.)

Jók: senki, ill. Hodászi, Rónási, Saár, Kalmár, Jónás M., Dombovári, Szilveszter J.

Tóth József: – Egy félidőig voltunk ellenfelei a szügyi csapatnak. A második játékrészre elfáradtunk, így könnyebben nyerhettek a vendégek.

Koplányi Örs: – Húsz perc kellett, hogy alkalmazkodjunk a nagyon rossz talajhoz, de fegyelmezett, taktikus játékkal így is könnyed győzelmet arattunk! Az jó, hogy a keretben három ilyen jó kapus van, köszönjük “Tádé” és mielőbbi gyógyulást! A védelem is nagy erősítést és rutint kapott vissza, bocs “Sziszka”, nem akartam rosszat! És köszönjük Tupi Gábornak az egész csapat nevében, hogy ilyen jó játékosokat nevel a felnőttcsapatba! További sok sikert a Tarnak!

Varsány SE-Építők KC 3-4 (3-0)

Vezette: Boda V. (Nagy B.)

Varsány SE: Baráth – Mlinkó (Takác R., 39.), Rigó, Csizmadia, Bárány B. (Imre Z., 36.)(Sporner, 72.) – Báránkó, Fábián R., Király, Kormány – Takács G., Kiss Á. (Bodnár, 60.). Játékos-edző: Fábián Róbert.

Építők KC: Percze – Rácz B. (Kakucsi, 46.), Szabó J., Klajban L., Somoskői O. – Bocsó (Berki K., 46.), Baranyi, Oláh Z. (Tőzsér, 77.), Hranek – Oláh F., Nagy Zs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Takács G., Király, ill. Baranyi, Oláh F.

Gól: Rácz B. (9., öngól), Kormány (37.), Takács R. (40.), ill. Oláh F. (51., 92.), Baranyi (53.), Hranek (89.)

Jók: az első félidőben az egész csapat, a másodikban senki, ill. Klajban L., Hranek, Berki K., Baranyi, Oláh F., Kakucsi

Fábián Róbert: – Ez a mérkőzés sajna nem negyvenöt percig tartott, mert három-nullra nyertünk volna, ha az a volna ott nem volna! Az első játékrészben csapatként funkcionáltunk, a második félidőre ennek jele sem volt. Szép győzelmet aratott az Építők együttese, de ehhez hozzájárult csapatunk is. Három-kettes állásnál, a 80. perc környékén két ziccert is hibáztunk, ha ezekből legalább egyet értékesítünk, úgy érzem, itthon tartjuk a három pontot, de ez nem így történt. Így nagyon fájó vereséget szenvedtünk! Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez! 

Smelkó Károly: – Az első félidőben végig mi birtokoltuk a labdát, de a befejezéseknél rendre elfogott a tudomány. Durva amit mondok, kb. ötször jöttek át a félpályán a hazaiak, ebből három gólt lőttek. A szünetben cserékkel frissítettem, ezután ismét a kapuhoz szögeztük a varsányiakat, de már két gólt sikerült lőnünk. Ezt követően még jobban kitámadtunk, és bizony kétszer megkontráztak, de a kapusunk nagy bravúrral védett mindkét esetben. Már a 89. percben, a csupa szív “Tutu” egy jól eltalált lövéssel kiegyenlített, a hosszabbításban pedig Oláh Flóri fejes gólja döntött. Így három-nullás hátrányból négy-háromra nyertünk. Gondolom, ehhez nem kell kommentár. A játékvezető futómennyisége felháborító volt! Jól lehetett látni, hogy egyik csapatot sem tiszteli, úgy nézett ki, neki derogál megye kettes mérkőzést vezetni, lelke rajta. A házigazdáknak további sok sikert kívánok. “Riga”, szerintem nagy meccs volt! Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a jelenleg működő megyei játékvezetők közt magasan Kis Zsolt a legjobb bíró, és mint tudjuk, ő Hevesből került át, na, ezen kéne elgondolkodni tisztelt JB Elnökség!

Nagyoroszi HBB SE-Szent Imre DSE 6-0 (2-0)

Vezette: Kiss T. (Szász K.)

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Tálas, Cseri, Balatoni, Kürtössy (Huzián, 54.) – Varga R. (Szilágyi, 75.), Németh L., Ujvári, Lázár P. – Muladi, Szandai. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Szent Imre DSE: Oláh R. – Rados, Molnár, Riczi E., Bilák R. – Stefanik, Hegedűs (Riczi T., 65.), Szomora, Ódor – Márkus, Csábi T. Vezetőedző: Tóth László.

Gól: Németh L. (23.), Szandai (44., 66.), Muladi (71., 84.), Ujvári (76.)

Jók: Muladi (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Németh Krisztián: – Gratulálok a csapatnak, megérdemelt győzelmet arattunk. A Szent Imrének további sikereket és kitartást kívánok.

Tóth László: – Úgy tűnik, ez gyógyíthatatlan…

Szabadnap: Zagyvarónai SE, Kálló SE.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!