Eseményekből nem volt hiány a keleti megye kettőben

Újra örülhetett a Mátraverebély, kiütéssel nyert a Magyargéc, mészárolt a Mátraterenye, szép sikert aratott a Mihálygerge, ismét nyert a Vizslás, félbeszakadt a zagyvarónai rangadó, nem állt ki a Kazár.

Az előző hétvégén a huszonegyedik fordulót is lezavarták a keleti megye kettő soros idényében. Az aktuális körben ismét győzött a korábban menetelő Bujákkal elbánó Mátraverebély, a Magyargéc alaposan helybenhagyta a Jobbágyit, a Mátraterenye nem kímélte a Ságújfalut, a Mihálygerge szép sikert aratott Taron, a Vizslás alsóházi párbajban gyűrte le a Lucfalvát, idő előtt ért véget a Zagyvaróna és a Kisterenye rangadója, a Kazár pedig nem állt ki a Karancskeszi ellen. Nézzük meg a részleteket!

Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Mátraverebély-Buják 5-0 (2-0)

Vezette: Menczel J. (Szabó T., Bencsik B.)

Mátraverebély: Bíró (Aradi, 67.) – Somoskői Sz., Petre, Bohács, Somoskői O. – Benus, Pál-Balázs T., Verebélyi B., Szeberényi – Orosz, Varga Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Buják: Petre – Baranyi R. (Borsi, 36.), Molnár M. (Bódi, 67.), Gaál G., Tóth Gy. – Baranyi M., Molnár Á., Zachar (Vincze, 18.), Sáfrány – Baranyi T., Máté M. (Magyar, 67.) Vezetőedző: Borbély Ferenc.

Gól: Orosz (30., 83.), Varga Á. (44.), Benus (48.), Szeberényi (68.)

Jók: az egész csapat, ill. Petre

Kaspár Zsolt: Az öltözőben egy kis fejmosással kezdtünk, mert az elmúlt hetekben mélyen tudásunk alatt játszottunk! Ennek meg lett az eredménye, végre jól ment a játék! Mindenki odatette magát, szép gólokat szereztünk. Köszönjük a hivatali dolgozóknak a jól előkészített pályát! Sok sikert a Bujáknak!

Borbély Ferenc: – Gyengék voltunk. gratulálok az ellenfélnek a három ponthoz. Ennek ellenére nem dicsérném meg a játékvezetést, az egyik legrosszabb volt ebben a szezonban! Mondtam is neki, hogy ő soha nem volt ilyen…


Magyargéc-Jobbágyi 9-2 (4-1)

Vezette: Bakos T. (Bacsa Gy., Bodor F.)

Magyargéc: Ökrös I. – Virág, Kiss K. (Rácz F., 46.), Rádi Ri., Ökrös P. – Jónás F., Oláh N., Ökrös M., Oláh K.  Lakatos T., Oláh Á. Vezetőedző: Rácz István.

Jobbágyi: Bangó M. – Buda L., Tamás T. (Váradi, 65.), Kovács Á., Bangó P. – Kovács L., Horváth A., Smid (Váradi, 46.), Danyi – Rácz D., Berecz. Vezetőedző: Bangó Zoltán.

Gól: Ökrös I. (2., 53.), Kiss K. (16.), Oláh Á. (18., 39., 57.), Oláh K. (47.), Oláh N. (62.), Ökrös M. (65.), ill. Horváth A. (34.), Berecz (83.)

Jók: Oláh Á., Oláh K., Jónás F., Ökrös I., ill. senki

Rácz István: – Sikerült rendes csapattal felállnunk, ami meglátszódott a játékon és az eredményen is. Egy nagyon sportszerű ellenfél ellen sikerült ilyen nagy arányú győzelmet aratnunk.

Bangó Zoltán: – Eléggé tartalékosak voltunk. Nem tudtuk megfogni az ellenfél támadóit.


Ságújfalu-Mátraterenye 2-13 (1-6)

Vezette: Kiss T. (Nagy B., Bozó P.)

Ságújfalu: Tasi – Berki B., Lakatos Zs., Rácz B., Botos – Lakatos R., Lakatos J., Csonka, Berki K. – Radics I., Medgyesi. Játékos-edző: Bocsó János.

Mátraterenye: Kuris – Pál A., Horváth, Dániel Z. (Toronyi, 66.), Határ – Stark (Komka, 38.), Lengyel, Bartha, Molnár – Bujtár, Pál G. Vezetőedző: Jánosi Iván.

Sárga lap: Medgyesi, Csonka, Berki K., ill. Határ

Gól: Lakatos R. (3.), Csonka (66.), ill. Molnár (2., 7., 57., 86.), Pál G. (24., 27., 77., 79., 89.), Bartha (30., 38., 52.), Bujtár (84.)

Jók: senki, ill. Pál A., Pál G., Molnár, Bartha, Bujtár

Bocsó János: – Esélyünk sem volt. Próbálkoztunk, de ennyivel jobb volt az ellenfél.

Jánosi Iván: – Sportszerű mérkőzés volt, jól előkészített pályán. Nagyon jól kombinatívan játszottunk, gyorsak voltunk, lendületesek. Egyoldalú volt a meccs. Az ellenfél nem bírt reagálni gyors játékosainkra, még több góllal is nyerhettünk volna, ha az ellenfél kapusa nem véd olyan nagyokat. Nagyszerűen futballoztunk, bár voltak helyenként hibák, amiket meg kell oldanunk a jövőben.


Tar-Mihálygerge 0-1 (0-0)

Vezette: Varga G. (Baranyi G., Homoki G.)

Tar: Bózsár – Szabó I., Nagy Z., Holtner R., Göröcs – Ürmösi (Bangó, 62.), Kovács T., Kelemen M., Holtner K. – Nagy I., Fügedi. Vezetőedző: Tóth József.

Mihálygerge: Antal L. – Tóth M., Szalai Z., Rácz M., Nyerges – Szalai S., Csammer, Ornyik, Rácz G. – Sznak (Tóth P., 52.), Kálmán K. Játékos-edző: Nyerges Péter.

Sárga lap: Ornyik

Piros lap: Kelemen K. (90., Tar)

Gól: Ornyik (83.)

Jók: senki, ill. Antal L. (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Tóth József: – Végigtámadtuk az egész mérkőzést, körbelövöldöztük a kaput, sőt a kapust is naggyá tettük, de gól ellen be voltunk oltva, és ahogy az lenni szokott, a végén mi kaptunk egyet, az egyébként fantasztikus elszántsággal védekező, és némileg szerencsés vendégcsapattól.

Nyerges Péter: Baljós előjelekkel vágtunk neki ennek a mérkőzésnek. Több kulcsjátékos is hiányzott a keretből, többek közt kapusunk sem volt így őszintén megvallva, az egy pont elérése volt a célunk. Ehhez az kellett, hogy kapott gól nélkül le tudjuk hozni a mérkőzést, így elsősorban a védekezésre rendezkedtünk be. Teljesen átadtuk a területet a hazai csapatnak, zártan védekeztünk és nem igazán találtak rajtunk fogást. Amikor mégis, akkor pedig a kapuba beugró Antal Lacika hárította szenzációs védéseivel az ellenfél kísérleteit. Mindenki rendkívül fegyelmezetten játszott, maximálisan betartva a meccs előtt megbeszélteket, erőn felül teljesített az egész csapat. Aztán a végére slusszpoénként egy büntetőt értékesítve sikerült megszereznünk a három pontot. Nagyon büszke vagyok a csapatra, az ilyen győzelmekért érdemes ezt az egészet csinálni! Köszönöm mindenkinek a mérkőzésen nyújtott teljesítményét, a Tarnak pedig további sok sikert kívánok!


Lucfalva-Vizslás 1-2 (1-2)

Vezette: Zsély B. (Gordos Á., Lovasi J.)

Lucfalva: Brinkmann – Nagy G., Bangó (Dabis, 72.), Botos (Danyi Zs., 63.), Kiss G. – Tábori, Oláh J., Tóth T., Vas (Kiss D., 81.) – Danyi Z. (Szabó M., 53.), Szabó Á. Játékos-edző: Szabó Ádám.

Vizslás: Kovács K. – Bussa, Hulitka, Homolya, Sándor K. – Angyal (Gerhard, 51.), Bakonyi, Drajkó, Kiss P. (Mihály R., 46.), – Bozó, Gecse. Játékos-edző: Drajkó Ferenc.

Sárga lap: Sándor K.

Gól: Nagy G. (26.), ill. Gecse (7.), Bozó (27.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Szabó Ádám: – Kiesési rangadón, nagy csatában győzött a szerencsésebb csapat.

Drajkó Ferenc: – Megdicsérem az egész csapatot! Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! Az ellenfél kellemes partner volt, szimpatikus riválist győztünk le.


Zagyvaróna-Kisterenye 0-4-nél félbeszakadt a 62. percben tömegjelenet miatt(0-3)

Vezette: Orovecz T. (Horváth M., Németh Sz.)

Zagyvaróna: Dorozsin – Bábel, Török, Eczet, Vanó – Végi, Oláh G., Oláh F., Oravecz – Radics D., Radics I. Játékos-edző: Radics István.

Kisterenye: Handó -Sári B. (Sári Cs., 46.), Zabari I., Holló, Tóth L. – Zabari N., Gyura, Szűcs (Erdei, 46.), Horváth P. – Budai, Berki A. Vezetőedző: Honti Huba.

Gól: Gyura (2), Zabari N., Horváth P.

Jók: senki, ill. az egész csapat

Radics István: – Erről a meccsről nem tudok mit mondani, jót nem tudok, rosszat meg nem akarok, majd a okosok eldöntik, mi történt!

Honti Huba: – A mai mérkőzésre kicsit később érkeztünk, mivel cserépdarabokat szedtünk össze a kisterenyei futballpályáról, hogy a fűnyírást, illetve a locsolást minden keretek között tudjuk csinálni. A meccsről annyit, hogy a hazaiak elég gyengén tudtak felállni, önmagukhoz képest rosszabbul játszottak, amit a mi csapatunk kihasznált. Nagyon sajnálom, hogy idő előtt félbeszakadt a találkozó. Én is várom az ítéletet, ebből mit fognak kihozni!


Kazár-Karancskeszi 0-3 (játék nélkül)

A kazáriak nem álltak ki, így a ‘kesziek játék hiányában kapták meg a pontokat.


A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!