Csonka, ámbár gólokban gazdag fordulóval folytatódott a megye kettő

Megint gálázott a Bánk, ismét hengerelt a Szügy, megküzdött a pontokért a Mátraverebély, nagy csatában nyert az Építők KC, újabb győzelmet aratott a Zagyvaróna, nem állt ki a Mihálygerge és a Nógrádsáp.

Az előző hétvégén a hetedik kör került megrendezésre a megye kettőben. Az aktuális fordulóban a Bánk ezúttal az Őrhalmot végezte ki, a Szügy elverte a Nagyoroszit is, a Mátraverebély nyerni tudott Varsányban, az Építők KC bevette Kállót, a Zagyvaróna legyűrte a Tart, míg a Mihálygerge Bercelre, a Nógrádsáp pedig Nőtincsre nem ment el. Lássuk a részleteket!

Megyei II. osztály, 7. forduló:

Bánk SE-Őrhalom SE 11-0 (5-0)

Vezette: Boda V. (Szász K., Babcsán Zs.)

Bánk SE: Peredi (Molnár, 46.) – Barkaszi (Ivanics, 71.), Somogyi, Laczkó (Ladányi, 46.), Szekeres – Lőrincz (Bajusz, 65.), Dudás, Szabó G. – Oravecz, Pásztor (Olasz, 83.), Puruczki. Vezetőedző: Kovács Imre.

Őrhalom SE: Szathmári – Rutai, Hodászi, Kertész P. (Baráth, 60.), Boros – Ponyi, Számelcsik, Kántor, Reznyik – Sinkovics K., Nagy G. (Nagy D., 37.). Vezetőedző: Baranyi Zsolt.

Sárga lap: Ponyi, Hodászi

Gól: Pásztor (10.), Dudás (11., 80.), Kertész P. (16., öngól), Szabó G. (21.), Puruczki (26., 87.), Oravecz (58., 61., 66.), Bajusz (74.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Kovács Imre: – Kívülről ugyan magabiztosnak tűnhet a szereplésünk, de a dicséret mellett eddig szinte minden meccsünk után volt kritikai észrevételem, illetve hiányérzetem egy-egy produkciónkat illetően. Most félidőnként kb. öt-tíz perc kivételével, végig fegyelmezetten, nagy kedvvel és ötletesen hajtották végre játékosaim azt, amit az öltözőben kértem és megbeszéltünk. Nem kényelmesedtek el, nem lassítottak, végig motiváltak és koncentráltak maradtak. Csapatomnak és az örökifjú “Szatyinak” egyaránt gratulálok, hiszen csak rajta múlt, hogy nem lett nagyobb arányú a győzelmünk, melyet heti szülinaposunknak, “Szekinek” ajánlunk!

Baranyi Zsolt: – Erre nehéz mit mondani, úgyhogy no comment…

Szügy SE-Nagyoroszi HBB SE 7-1 (4-1)

Vezette: Kiss D. (ifj. Szakal T., Varga P.)

Szügy SE: Tresó – Tövis, Czibulya, Földvári, Dombovári (Szemerédi, 60.) – Hugyecz, Saár – Kovács A. (Leszák, 72.), Hodászi, Jónás M. – Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Tálas (Soós, 77.), Gál N., Németh K. (Varga R., 28.), Szilágyi (Oláh T., 46.) – Huzián, Cseri, Németh L., Lázár P. – Ujvári, Muladi. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Saár, ill. Tálas, Lázár P.

Gól: Jónás M. (11., 31.), Rónási (32., 68.), Hugyecz (41., 83.), Leszák (85.), ill. Németh L. (21.)

Jók: Saár, Hugyecz, Jónás M., Kovács A., Hodászi, Rónási, ill. Gál N., Cseri, Lázár P., Németh L.

Koplányi Örs: – Annak örülök, hogy nagyarányú győzelmet aratunk visszafogott játékkal! De a játék összképe nagyon nem tetszett, ráadásul a “szüzességet” is elveszítettük, ami egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna, ezért fogok még nagyobb odafigyelést és fegyelmet megkövetelni a játékosaimtól a további fordulókban! További sok sikert a Nagyoroszinak.

Németh Krisztián: – Fél óráig tudtuk tartani magunkat, ekkor egy sérülés végett cserélnem kellett, aztán tíz perc alatt figyelmetlenségekkel lerendeztük saját sorsunkat. A második félidőben kicsit javultunk játékban, de ez már kevés volt ahhoz, hogy meglepetést tudjunk szerezni, megint gyermeteg hibákat vétettünk. Most már letudtuk a dobogóra esélyes csapatokat, a Bánk, Nőtincs, Szügy hármast, új lappal kell kezdenünk és a hátralévő mérkőzéseknek kellő odaadással és odafigyeléssel kell nekivágnunk, aztán a legjobbat kihozni belőlük, amit csak tudunk. Gratulálok a Szügynek.

Varsány SE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-2 (0-1)

Vezette: Makovinyi R. (Szikora D., Korbely Zs.)

Varsány SE: Baráth – Rigó, Csizmadia, Géczi (Takács R., 64.), Sporner (Lehoczki, 71.) – Bodnár, Fábián R., Tiszttartó (Imre Z., 83.), Király – Báránkó, Kiss Á. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró – Dorozsin, Verebélyi L., Csépány (Sári, 89.), Boros – Csohány, Kovács T., Pál-Balázs T., Aradi (Kiss D., 46.) – Orosz, Szilvási. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Csizmadia, Lehoczki, Imre Z., ill. Szilvási

Gól: Kiss Á. (65.), ill. Verebélyi L. (25.), Dorozsin (62.)

Jók: Kiss Á., Király, Tiszttartó, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: – Ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban semmi jót nem tudok mondani a sporikról, a teljesítményük nulla százalékos volt, és még finom voltam és nőies! A mérkőzésről: látom a csapaton az akaratot, csak eredménnyel nem párosul! Remélem, hamarosan visszatérünk a helyes útra! Ezen a találkozón is érdemeltünk volna egy pontot!

Kaspár Zsolt: – Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, bár hozzá kell tenni, hogy magunknak nehezítettük meg! Az első félidőben két-három olyan ziccerünk volt, ahol eldőlhetett volna a meccs. A második félidőben változtatott a Varsány, jobban ránk jöttek, de a védelmünk tökéletesen helytállt, kapusunk tizenegyest fogott! Mindenkivel teljesen elégedett vagyok! Sok sikert a hazaiaknak!

Kálló SE-Építők KC 3-5 (1-2)

Vezette: Kis Zs. (Nagy S., Kiss D.)

Kálló SE: Fehér – Makó J. (Gáspár B., 46.), Zimmerman, Horváth A., Makó Zs. (Páli, 46.)(Széchy, 88.) – Ruska M., Makó K. (Széles, 91.), Rácz S., Hajdú N. – Hajdú A., Jónás R. Vezetőedző: Horváth László.

Építők KC: Percze – Huszár (Harmos, 61.), Szabó J., Klajban L., Bocsó (Orbányi, 79.) – Hranek, Baranyi J., Berki K., Somoskői O. – Oláh F. (Rácz B., 59.), Nagy Zs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Hajdú N., Gáspár B., Zimmerman, ill. Berki K., Somoskői O., Rácz B.

Piros lap: Rácz S. (73., Kálló SE)

Gól: Hajdú A. (27.), Jónás R. (53.), Rácz S. (63.), ill. Nagy Zs. (12., 56.), Bocsó (25.), Oláh F. (32.), Hranek (86.)

Jók: az egész csapat, ill. Somoskői O., Bocsó, Szabó J.

Horváth László: – Kikaptunk, de jók voltunk! Nem szoktam ilyennel foglalkozni, most viszont a bíró és az egyik partjelző rendesen alánk tett! Látványosan szórta nekünk a lapokat, amiért mi sárgát és pirosat kaptunk, az ellenfél csak szóbeli figyelmeztetést. Annak örülök, hogy egységesen fociztunk, mint egy csapat! Jobbak voltak a vendégek, jól összeszedett társaság az Építők, gyorsak, jól passzolnak. 

Smelkó Károly: – Nagyon gyenge játékkal legyőztük a Kállót, többet erről a meccsről nem kívánok mondani.

Zagyvarónai SE-Tari SZE 4-2 (3-0)

Vezette: Nyerges K. (Szűcs M., Hepp D.)

Zagyvarónai SE: Balázs Á. – Török, Bábel, Végi, Oravecz – Molnár D., Vanó, Oláh G., Berki T. (Miskolczi, 88.) – Oláh F., Németh (Oláh K., 58.). Játékos-edző: Smida László.

Tari SZE: Nagy G. – Nagy Z., Gubicskó, Batta, Göröcs – Nagy I., Molnár K., Rácz T., Ürmösi (Bacsa, 46.)(Antal G., 77.) – Figura, Fügedi. Vezetőedző: Tóth József.

Sárga lap: Végi, Török, Vanó, ill. Molnár K.

Gól: Berki T. (25.), Vanó (34.), Oravecz (41.), Oláh G. (87.), ill. Figura (56.), Nagy Z. (64.)

Jók: Molnár D., Bábel, Vanó, Oláh G., Berki T., Miskolczi, ill. Nagy Z.

Smida László: – Kellő agresszivitással, koncentráltan és szervezetten vetettük bele magunkat a meccsbe, aminek köszönhetően háromgólos fórral vonultunk szünetre. Az első félidőben apróbb helyezkedési hibáktól eltekintve, majdnem kifogástalanul játszottunk. Aztán a második felvonás első harminc percében megmutattuk, hogyan kell ennek az ellenkezőjét produkálni. Ebben a periódusban ismét öregedtem a kispad mellett vagy három évet… Aztán a záró negyedórára megint elkaptuk a fonalat, vezettünk néhány tetszetős támadást, s az egyik ilyen végén lezártuk a mérkőzést Összességében azért elégedett vagyok a látottakkal, mert a találkozó nagy részében volt fazonja a csapatnak, ahhoz a játékstílushoz, amit az idény előtt elképzeltem, most álltunk a legközelebb. Jó visszajelzés volt ez a kilencven perc ilyen téren is. Az ellenfélnek is jár a kalapemelés. Méretes hátrányban sem adták fel, az utolsó pillanatig nyílttá tették a találkozót. További sok sikert nekik.

Tóth József: – Az első félidő közepéig kiegyensúlyozott volt a meccs, de egy hazai kezezésnél néma maradt a bíró sípja, szerintem csak ő meg az asszisztense nem látta, ebből az esetből pedig gólt kaptunk. Ez eléggé összetört bennünket, aztán volt két szabályos gól is, így három-nullás hátrányba kerültünk. A második játékrészben elkezdtünk focizni, aminek két találat lett az eredménye, az egyenlítés is ott lebegett a levegőben, de sajnos nagyon fellazultunk, a meccs utolsó percében pedig egy emiatt kialakuló szituációból ismét betalált az ellenfél. Sajnos egy félidőt átaludtuk, ez az oka a vereségnek.

Bercel KSK-Mihálygerge SE 3-0 (játék nélkül)

A mihálygergeiek nem álltak ki, így a berceliek meccs nélkül kapták meg a pontokat.

Nőtincs SE-Nógrádsáp SE 3-0 (játék nélkül)

A nógrádsápiak nem utaztak el ellenfelükhöz, így a nőtincsiek mérkőzés nélkül jutottak hozzá a bajnoki egységekhez.

Szabadnap: Szent Imre DSE.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!