A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Rónási Richárd

A Szügy csatára duplával vette ki a részét csapata Mátraverebélyben aratott sikeréből.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztotta az adott bajnoki fordulók legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A második kört követően a Szügyöt erősítő Rónási Richárdra szavaztunk, aki duplával vette ki a részét a Mátraverebélyben kezdésképpen három-nullás arányban nyerni tudó együttese sikeréből. Következzen az idényt eredményesen indító támadóval készült interjúnk!

– Hogy látta a meccset?

– Jól előkészített pályán játszhattuk első bajnoki mérkőzésünket – mondta Rónási Richárd. A kezdősípszót követően egy-két hibától eltekintve mezőnyfölényben játszottunk. Helyzeteink töredékét kihasználva, magabiztos és fontos győzelmet arattunk a Mátraverebély otthonában.

– Miképpen érte el találatait?

– Az első gól egy okos tekerésből született, amit a tizenhatoson kívülről szereztem. A másodikat egy kipattanó után juttattam a kapuba.

– Egyéves kihagyás után lehetett ismét a pályán. Miért igazolt mostani csapatához és mi történt önnel az elmúlt esztendőben?

– Hiányzott a foci, szerettem volna már télen Szügybe igazolni,de valamiért ez nem sikerült. A megye legjobb pályája Szügyben van, ahol a társaság is remek. Az elmúlt egy évben? Hosszú lenne elmesélnem.

– Meglátása szerint mire lehetnek képesek a szezonban?

– Nagy esélylatolgatásokba nem szeretnék belemenni, de minél előrébb szeretnénk végezni a tabellán.

– Szombaton a Kállót fogadják. Mit vár az összecsapástól?

– Egy sportszerű mérkőzésen, be szeretnénk gyűjteni a három pontot. Hajrá Szügy!

error: Content is protected !!