A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Oláh Flórián

Az Építők KC támadója duplával vezette győzelemre a Varsány otthonában nem mindennapi bravúrt bemutatva háromgólos hátrányból felállva nyerni tudó együttesét.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizedik kör után az Építők KC-t erősítő Oláh Flórián mellett döntöttünk, aki duplával, ráadásul a 92. percben szerzett góllal segítette hozzá nem mindennapi feltámadást bemutató csapatát a Varsány otthonában elért emlékezetes győzelemhez. Most pedig jöjjön a fontos találatokat elérő támadóval készült interjúnk!

– Hogyan emlékszik vissza a mérkőzésre?

– Mindenképpen a három pontért mentünk Varsányba – mondta Oláh Flórián. Aztán, amikor elkezdtük a meccset, kiderült, hogy kicsit nehezebb dolgunk lesz a pálya talaja miatt, nem nagyon tudtunk a földön játszani. Mégis odaszegeztük magunkat az ellenfél kapuja elé, de sorra kihagytuk a helyzeteket, ami meg is bosszulta magát, háromszor eljöttek a kapunkig és mindegyik támadásuk gól is lett. A szünetben láttam a társaimon, hogy nem adták föl. Az 51. percben sikerült is betalálnunk, majd hamarosan még egyszer, ekkor pedig már érezni lehetett, hogy meglehet a mérkőzés és így is történt. Felejthetetlen lesz számomra ez az összecsapás!

– Önnek mi járt a fejében, amikor már három góllal vezettek a hazaiak?

– Általában, amikor egy csapat hármat kap egy félidő alatt, akkor idegesek a játékosok. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem sem volt rossz érzésem, nagyon is, ideges viszont valamiért nem voltam. Már a második felvonáson járt az eszem, hogy ott gyorsan be kell majd találnunk, ha akarunk valamit.

– Aztán ez össze is jött, sőt ahogy már említésre került, fordítottak. Mire gondolt a 92. percben elért győztes találata után?

– Nagy kő esett le a szívemről, extázisba estem, és amikor láttam, milyen boldogok a csapattársaim és az edzőm is, elkapott a sírás. Szeretném nekik is megköszönni, mert nélkülük nem élhettem volna át ezt! Ezért érdemes focizni, az ilyen pillanatokért!

– Egyébként milyen körülmények között tudta bevenni a kaput?

– Az elsőnél egy szélről érkező beadásból a bal alsóba fejeltem. A másodiknál pedig egy bedobást követően a védőn megcsúszott a labda, majd felugrottam és a kapuba fejeltem.

– Mi a véleménye együttese eddigi szerepléséről?

– Az eleje nem úgy történt, ahogy terveztük, voltak elkerülhető vereségeink, és ez sajnos kihat a következő idényre is.

– Mire számít a folytatásban?

– Szeretnénk a dobogón végezni, de ehhez fontos meccseket kell nyerni, és az ellenfeleknek megcsúszni, de ez a jövő kérdése, most a hétvégére kell koncentrálnunk!

– Legelőször vasárnap a Nagyoroszi elleni hazai fellépésükön gyarapíthatják tovább pontjaik számát.

– Mindenképpen nyernünk kell!

error: Content is protected !!