A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Budai Lajos

A Kisterenye támadója mesterhármassal segítette győzelemhez a Vizslás ellen 4-1-re nyerni tudó csapatát.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, a tavaszi szezon során is megválasztja az adott bajnoki fordulók legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizenhetedik kör után a keleti régióban vitézkedő Kisterenyét erősítő Budai Lajos mellett döntöttünk, aki mesterhármassal segítette sikerhez a Vizsláson négy-egyre győzedelmeskedő csapatát. Most pedig következetten a csoport góllövőlistáját is vezető támadóval készített interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a mérkőzésre?

– Úgy érzem, nem nagyon tudtuk megvalósítani, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk – kezdte Budai Lajos. A szünetben kaptunk egy erőteljes fejmosást, onnantól egy kicsit javult a játékunk, de nyögvenyelős teljesítménnyel sikerült hozni a győzelmet.

– Miképpen néztek ki a góljai?

– Az elsőnél ki tudtam lépni félpályán, a lesre játszó hazai védők között, majd ziccerben kicseleztem a kapust. A másodikat huszonöt méterről lőttem a hosszúba, a harmadik pedig egy ajtó-ablak helyzet volt, egy sakk-matt helyzetet kellett értékesítenem egy szép háromszögelés után.

– Mint ismert, egy ideig csak idegenben léphetnek pályára. Mennyire vetheti vissza csapatot ez a tény?

– Nekünk a kisterenyei pálya volna az otthonunk, és ugyan most bárhol játszunk, minden idegennek számít, a “hazai” meccseink úgy is Mátraszelén lettek volna. Nem szabad, hogy ez megfogja a csapatot. Persze, rossz, hogy nincs hazai környezet, de minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy csak a három pont elfogadható számunkra.

– Milyen szereplést vár együttesétől a hátralévő szezonban?

– Bízom benne, meglesz a dobogó. Az első két helyezettel nem tudjuk fölvenni a versenyt.

– Jelenleg öt találattal vezeti a csoport góllövőlistáját. Mennyire motiválja ez az egyéni elismerés?

– Ez a kérdés nem foglalkoztat, előtérbe helyezem a csapat játékát. Csak hab lenne a tortán, ha én lőném a legtöbb gólt az idény végéig.

– Szombaton a Karancskeszihez látogatnak. Mit vár a találkozótól?

– Csak a győzelem az elfogadható!

error: Content is protected !!