A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Bartha Krisztián

A Mátraterenye középpályása mesternégyessel segítette győzelemhez a Zagyvaróna ellen 5-3-as sikert arató csapatát.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, a tavaszi szezon során is megválasztja az adott bajnoki fordulók legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A huszonnegyedik kört követően a Keleti-régióban éllovas Mátraterenye játékosára, Bartha Krisztiánra voksoltunk, aki mesternégyessel vezette győzelemre a Zagyvarónát öt-hármas arányban felülmúló csapatát. Most pedig következetten az eredményes meccsen túleső középpályással készített interjúnk!

– Milyen volt a tudat, hogy már bajnokként várhatták a kezdősípszót?

– Ugyanúgy készültünk, mint minden meccsre – kezdte Bartha Krisztián. Bár három alapemberünk hiányzott, így gondoltuk, hogy nehezebb mérkőzés lesz.

– Aztán ugyan kétgólos hátrányba kerültek, végül nyertek. Hogyan gondol vissza a kilencven percre?

– Nagyon jól kezdte a Zagyva a mérkőzést, egy-hárommal fordultunk. Aztán a szünetben rendeztük sorainkat, a második félidőben remek játékot produkált a csapat. Az első félidő a Zagyvarónáé volt, a második a miénk, bajnokcsapathoz méltóan sikerült megfordítani a mérkőzést!

– Milyen körülmények között érte el találatait?

– Az első első gólom előtt egy jobb oldali akció végén Bagya passzolt a védők mögé, majd átvettem a labdát, végül pedig a rövid sarokba passzoltam. A következőt mindjárt a második félidő elején rúgtam, Stark János bal oldali remek beadására jól érkeztem és a rövid sarokba passzoltam. A harmadikat egy jogos tizenegyesből sikerült megszereznem. A negyedik előtt Bujti távoli lövése a kapufán csattant, majd a kipattanót a kapu közepébe helyeztem!

– A hírek szerint nyáron csatlakoznak a megye egyes mezőnyhöz. Vajon mire lehetnek képesek egy osztállyal följebb?

 – A vezetőség szeretné megerősíteni a keretet, az új játékosokkal pedig szeretnénk egy jó középcsapatot alkotni.

– Szerdán alulmaradtak a Megyei Kupa döntőjében, nincs viszont megállás, vasárnap a Vizslást fogadják. Mit vár a mérkőzéstől?

– Megérdemelten nyerte meg a kupát a megye egy bajnoka! A kupameccset követően továbbnőtt a sérültjeink száma, de magabiztos győzelemre számítok!

error: Content is protected !!