A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Reznyik Renátó

Az Őrhalom középpályása duplával vezette győzelemre a Zagyvarónát felülmúló együttesét.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A hatodik kör után az Őrhalmot erősítő Reznyik Renátóra szavaztunk, aki duplával vezette győzelemre a Zagyvarónát három-egyes arányban felülmúló csapatát. Most pedig következzen a pontokat érő gólokat szerző középpályással készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a kilencven percre?

– A sok hiányzó ellenére egy remek csapattal vághattunk neki a meccsnek, ezzel üzenném a hiányzóknak, nehéz lesz visszakerülni a kezdőbe – mondta Reznyik Renátó. A megerősített védelmünknek köszönhetően, sokkal magabiztosabbá vált középpályánk nagyon jól forgatta a játékot, ezzel megnyugtatva mindenkit. A higgadt labdajáratás meghozta eredményét, mert már az első félidőben magabiztos, kettő-nullás előnyre tettünk szert. A második játékrészben sok helyzetünk volt, de sajnos csak egyet tudtunk gólra váltani, így ezen még dolgoznunk kell, de most még ez is belefért. Összességében szerintem az egész meccset irányítva, magabiztos győzelmet arattunk.

– Milyen körülmények között született meg két gólja?

– Az első egy higgadt labdajáratásból indult, mikor Kántor Csabát kiugratták, ő nagyon ügyesen elszaladt a védőkkel a nyakán, ezután visszagurított nekem a második hullámba, ezt követően pedig már csak el kellett helyeznem a labdát. A második elég érdekesre sikerült. A tizenhatoson belülről, az alapvonalról visszagurítottam a labdát lövésre a csapattársamnak, aki ezt el is vállalta, de az ellenfél védőjéről hozzám pattan a laszti, én ekkor már valahol az öt és feles sarka és az alapvonal között voltam, mindenki megállt, hogy les, de az egyik hátvéd beragadt, én pedig nem vártam, ellőttem a labdát rövid kapufa mellé, lesz, ami lesz alapon, maximum befújják. Ezután mutatta a bíró, hogy érvényes a találat.

– Mi a véleménye eddigi szereplésükről?

– Sok új igazolásunk van és visszatérőnk, köztük én is, egy évet kihagytam. A csapatnak időre van szüksége, ezt meg is beszéltük egymással, az ősz ilyen lesz. Voltak meccseink, ahol jobban is szerepelhettünk volna, de annak már mindegy, csak a következő fordulókra kell koncentrálnunk. Ami viszont nagyon pozitív, hogy egy vesztes mérkőzés után sincs piszkálódás, hanem jó hangulatban ülünk össze, ha nyerünk vagy éppen vesztünk.

– Egyébként miért tartott pihenőt és aztán döntött úgy, hogy ismét csatasorba áll?

– A szünetelésem oka külföldi munkavállalás volt, ami miatt nem tudtam volna vállalni a hétvégéket. A visszatéréshez pedig az vezetett, mikor összefutottam a csapattársakkal, és mondták, hogy sok új és visszatérő igazolásunk lesz. Ez azért hallottam már több helyen is, így nem éltem bele magam, gondoltam, majd az edzőmeccseken kiderül. Az első felkészülési találkozónkon rögtön tizenkilencen jelentünk meg, ami nagyon pozitív volt, a mérkőzések utáni hangulattal együtt. Ezeknek köszönhetően elhatároztam, hogy visszatérek a csapatba.

– Ettől a szezontól kezdve már nem regionális alapon, hanem összevonva küzdhetnek az osztály csapatai. Egy úgymond “középen” elhelyezkedő klub játékosaként miképpen vélekedik erről a változásról?

– A csapatunkban senki nem örült ennek a döntésnek, én pedig kifejezetten nem támogatom. Ezen a szinten mindenki csak hobbiból focizik, és nem mindenki teheti meg, hogy egy meccsre az egész délutánja rámenjen az utazások miatt, ezen felül az egyesületeknek ez sokkal nagyobb költség, mint eddig.

– Mire számít csapatától a hátralévő szezonban?

– Remélem, a hétvégi siker elindít valamit a csapatban, és még az ősszel megtaláljuk a játékunkat, ami a tavaszi idényben érvényesíthetünk.

– Szombaton nagyon nehéz menetnek néznek elébe, a még hibátlan Bánknál lesz jelenésük. Mit vár ettől a fellépéstől?

– Nem lesz egyszerű mérkőzés számunkra, az biztos, de mindent megteszünk, hogy nekik se legyen az, és hogy ne üres kezekkel távozzunk.

error: Content is protected !!