Visszatért Nógrád megyébe Krajcsek Gergely

A korábban a Nőtincs és az Érsekvadkert színeiben is megforduló középpályás Diósjenőre igazolt.

Krajcsek Gergely másfél ezelőtt az Érsekvadkert SE-től a Pest megyei Verőce SE-be tett át székhelyét. A korábban az NB III-ban is focizó, Nógrádban a Nőtincs SE színeiben több idényt lehúzó középpályás most úgy határozott, visszatér szűkebb pátriánkba és a megye egyben ezüstérmes pozícióban telelő Diósjenő SE-nél folytatja pályafutását. Klubváltása kapcsán kérdeztük a harmincegy éves labdarúgót.

– Másfél évvel ezelőtt miért döntött úgy, hogy elhagyja Nógrád megyét?

– Azért, hogy újra együtt focizhassak egykori váci csapattársaimmal – kezdte Krajcsek Gergely. Akkor másfél éve úgy gondoltam, hogy a Pest megyei labdarúgás tartogat még számomra kihívásokat.

– Milyen élményekkel gyarapodott Verőcén?

– Vegyes tapasztalataim voltak. Az első félévet kihagytam térdműtét miatt. A következő félszezont mondhatjuk jónak. Az elmúlt ősz döcögősen telt el, gyakran alig tudtunk kiállni.

– Korábbi csapatával, a Nőtinccsel jó darabig meghatározó szereplői voltak a megye egynek, jó pár emléket megőrizhetett azokból az időkből.

– Valóban, csak jókat tudok mondani. Jó volt társaság. A megye egyben második helyezést értünk el, kijutottunk az országos főtáblára, és még sorolhatnám.

– Most visszatér szűkebb pátriánkba, Diósjenőn folytatja pályafutását. Hogy alakult ez a váltás?

– Ennek több oka is van. Egyrészről, mert a barátnőmmel Diósjenőre költözünk a jövőben, másfelől, sok barátom itt rúgja a bőrt, illetve egykori edzőm megkeresése is szerepet játszott a döntésemben.

– Mit vár a korábbi mesterével való újbóli közös munkától?

– A sikeres nőtincsi évek után nagyon várom, hogy Diósjenőn is eredményes időszak elé nézzünk.

– Mire számít tavasszal?

– Előbb teljes felépülést jelenlegi kisebb sérülésemből, majd azt, hogy dobogóra segítsem a csapatot.

error: Content is protected !!