Több új játékos érkezése is biztossá vált Karancslapujtő

Gabi

Romhányi Tamás csapata kellőképpen meg szeretne erősödni a nyár során.

A közelmúltban már hírt adtunk róla, hogy Sipkó Sándor posztját Romhányi Tamás vette át a megye egyes Karancslapujtő KSE élén. Időközben aztán az is kiderült, bár a nyári átigazolási időszak még meg sem kezdődött, több játékossal már szóbeli megállapodást kötött az előző évadban elért helyezésénél mindenféleképpen előrébb vágyódó alakulat.

A hozzánk eljuttatott hivatalos információk alapján, Mátraterenyéről négyen teszik át székhelyüket a ‘lapujtőiekhez. Abban nincs semmi meglepő, hogy az újdonsült szakvezető a pályán is segítheti majd övéit, rajta kívül pedig Pál Gergő, Pingiczer Tamás és Zsély Dániel is hasonló utat bejárva vált klubot. Czigler Benett Pétervásáráról csatlakozik. Karancslapujtőn remélik, a felsoroltak mellett a legutóbb az SBTC utánpótlásában focizó Banka Dávid újrakezdi a focit. Az említetteken túl még további egy-két érkező lehet számítani, ezen felül pedig a fiataloknak is meg szeretnék adni a lehetőséget a következő évadban élbolyba igyekvő, egyelőre két távozót feljegyző gárdánál.

Játékosmozgások a Karancslapujtő KSE-nél:

Érkezett: Romhányi Tamás, Pál Gergő, Pingiczer Tamás, Zsély Dániel (mindannyian Mátraterenye SE), Czigler Benett (Pétervására SE), Banka Dávid (újrakezdte, legutolsó csapata: SBTC U19).

Távozott: Határ István, Sipkó Bence (mindketten Mátraterenye SE).

Next Post

Ilyen összeget kell fizetnie a következő szezonban egy focizni akaró klubnak

Megye egytől, az utánpótláson át egészen a legalacsonyabb osztályig szemügyre vehetjük az új évadban az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának számára felmerülő költségeket. Időről-időre felmerül a kérdés, milyen költségekkel jár, ha egy csapat végig szeretne csinálni egy szezont a különféle bajnokságokban. Mostani anyagunkban hiteles képest próbálunk festeni arról, a következő idényben […]
error: Content is protected !!