Teljesen átalakult a Karancslapujtő vezetősége

A jövőben új szelek fújhatnak az első körben eredményes, gördülékenyen működő tavaszban bízó egyesületnél.

A közelmúltban fontos változásokra került sor a megyei első osztályban szereplő Karancslapujtő KSE háza táján. Nevezetesen, a korábbi elnök, Czibilka Sándor mandátuma lejárt, megbízatását pedig nem kívánta meghosszabbítani, így új vezetőséget kellett választani a klub élére.

Időközben kiderült, hogy fog kinézni az említett névsor, a jövőben Tóth György, Gáspár Gyula, Berta István, Horváth Szabolcs, illetve Tóth Szilárd segítheti majd az említett egyesület működését. Kisebb érdekesség, klasszikus értelemben véve, a felvázolt csoportosulásban nem lesz elnök, az említett úriemberek elosztják majd egymás között a különféle feladatokat.

További fontos információ, egészen biztos, hogy tavasszal is Sipkó Sándor fogja irányítani a jelenleg kiesést jelentő, tizenötödik pozícióban tanyázó felnőttcsapatot. A célok adottak, előbb a téli átigazolási időszakban megerősíteni a játékoskeret, de mint egy illetékestől megtudtuk, a leglényegesebb lépés, túlélni a tavaszt, egyben rendbe tenni az utánpótlást, hogy a későbbiekre minden tekintetben kialakuljon egy masszív mag a klub közvetlen környezetében.

error: Content is protected !!