Szerdán már az elődöntők következnek a Megyei Kupában

A sorozat negyedik körében a fináléba kerülés a tét.

Szerdán már a döntőért lép pályára a Megyei Kupa aktuális idényében még talpon lévő négy együttes, a sorozat negyedik körében esedékes mérkőzéseken a Mátraterenye a Mohorát fogadja tizenhét órától, míg egy órával később az Érsekvadkert vizitál az SBTC otthonában. Lássuk az előzetes várakozásainkat!

Megyei Kupa, 4. forduló:

2018. május 9. (szerda), 18.00:

SBTC (Megyei I. osztály, 1. hely)Érsekvadkert (Megyei I. osztály, 3. hely)

Vezeti: Baranyi Gábor (Varga Gábor, Gordos Árpád)

A sorsolása fintora, hogy éppen a sorozatban még talpon lévő két megye egyes élcsapat csaphat össze a döntőbe kerülésért. Mindkét gárda jó hangulatban várhatja a kezdősípszót, hiszen amíg a legutóbbi fellépésén nyolc góllal nyerni tudó Stécé matematikailag is bajnok lett az előző hétvégén, addig a vendégek kapott találat nélkül szereztek fontos pontokat idegenben, egyúttal újabb lényeges lépést megtéve a dobogó legalsó foka felé. Ugyan a legyőzőre jó ideje nem lelő, már-már szűkebb pátriárkánkban megállíthatatlannak tetsző házigazdák esélyes mivolta nyilvánvaló, vélhetően legjobb arcára lesz szükség Csatlós Tamás alakulatának ahhoz, hogy felülkerekedjenek ellenfelükön, maximális fordulatszámon pörögve okozhatnak kellemetlenségeket riválisuknak a látogatók, összességében viszont járna kalapemelést érdemlő tettként könyvelhetnénk el, ha ebben a szereposztásban képesek volnának továbbjutni a ‘vadkertiek.

2018. május 9. (szerda), 17.00:

Mátraterenye (Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 1. hely)Mohora (Megyei II. osztály, Nyugati-csoport, 8. hely)

Vezeti: Gecse Zoltán (Bakos Tamás, Kazinczi Beáta)

A maga nemében érdekes párbajnak vághatnak neki az egyaránt a megyei másodosztályban vitézkedő legénységek, a keleti- és a nyugati régió egy-egy képviselője nézhet egymással farkasszemet ezen a találkozón. Lelkiállapotok terén sem itt, sem ott nem lehet gond, a második félévben még hibátlan, megalkuvást nem tűrő módon menetelő hazaiak tizenhárom, a sorozat korábbi szakaszában két egy osztállyal följebb focizó vetélytársat már elbúcsúztató mohoraiak pedig kilenc gólig jutottak elmúlt fellépésükön. A saját pontvadászatuk aranyérmét félig-meddig már birtokló házigazdák a kupában elért eredménnyel tennék fel a pontot az i-re szezonbeli szereplésükkel kapcsolatban, számukra ismerős környezetben pedig valamivel több sansszal is illethetjük Jánosi Iván csapatát, gyorsan hozzátennénk azonban, hogy apait-anyait beleadva akár még a látogatók is tartogathatnak egyet s mást a tarsolyukban, szóval ugyan talán egy hangyányival a ‘terenyeiek közelebb lehetnek a fináléba jutáshoz, nem írhatjuk le a másik oldalt sem, adott esetben egy kifejezetten érdekes csörte is kisülhet ebből a párosításból.

error: Content is protected !!