Sikeres barátságos mérkőzésen van túl a Nógrád Válogatott

Szerdán Heves megye legjobbjait fektette két vállra Romhányi Tamás és Jele Zoltán által vezetett együttesünk.

Szerdán barátságos mérkőzésen lépett pályára megyénk válogatottja, alkalmi együttesünk Heves kiválasztottjaival csapott össze a mátraházi edzőtáborban. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a találkozót beárnyékolta a bemelegítésnél súlyos sérülést szenvedő Achilles-ín szakadása, így a mieink nem túl jó hangulatban vághattak neki a kilencven percnek.

Az összecsapás egészét tekintve, nagyjából hasonlónak mondható erők küzdöttek a játéktéren, végül pedig egyetlen gól döntötte el a párbajt: az első félidőben Polácsek beívelését Dallos fejelte vissza Zsélynek, aki higgadtan vágta a kapuba a lasztit. Bár a későbbiekben próbálkozott a hevesiek alakulata, nem tudtak egalizálni, így a Romhányi Tamás és Jele Zoltán által dirigált gárdánk örülhetett. Lássuk a részleteket!

Barátságos mérkőzés:

Heves Válogatott-Nógrád Válogatott 0-1 (0-1)

Mátraháza, edzőtábor.

Heves Válogatott: 1. félidő: Gedei – Pelyhe, Szabó B., Nyerges, Timon – Czigler, Uj, Tatár, Székesi – Czene, Kálmán J. 2. félidő: Puporka – Pelyhe, Jónás G., Eötvös, Timon – Borics, Szabó V., Molnár R., Tari – Fügedi, Szabó L. Edzők: Bódis Barna, Montvai Tibor.

Nógrád Válogatott: Csák (Csampa, 46.) – Balogh, Zsély, Keresztes, Bakos – Molnár M. (Pozsár, 46.), Baranyi – Polácsek, Tarlósi M., Dallos – Pál G. (Grajzel, 46.). Edzők: Romhányi Tamás, Jele Zoltán.

Gól: Zsély B.

Bódis Barna: – Remek körülmények között, egy jó iramú felkészülési mérkőzést tudtunk játszani. Az ellenfél átadta a területet, de a fegyelmezett védekezésüket kevésszer tudtuk megbontani. A támadó harmadban több lehetőségünk is lehetett volna, ha pontosabbak az utolsó passzaink. A csapatunk összességében jól futballozott, de még a helyzetek kialakítására és a támadások hatékony befejezésére kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk. Az egész csapat nevében gyors felépülést kívánok a súlyos sérülést szenvedett Alapi Gábornak.

Romhányi Tamás: – Először is, szeretnék a válogatott egyik tagjának és a Mátraterenye csapatkapitányának, Bujtár Tamásnak nagyon sok boldogságot kívánni, mert az elmúlt hétvégén bekötötték a fejét és gyermekáldás is beköszöntött a családba. A meccsre visszatérve, sajnos borzasztóan indult. Még a kezdősípszó sem hangzott el, de a csapatkapitányunkat, a bombaformában lévő Alapit már akkor elveszítettük. Egy rossz mozdulat után súlyos sérülést szenvedett. Szerdán meg is műtötték, reméljük, jól sikerült az operáció és mihamarabb visszatér a pályára. A válogatottunk jól és okosan futballozott. Ebben az összeállításban és rendszerben most először játszott a csapat, de mindenki kiválóan oldotta meg a feladatát. A második félidőben kicsit elfáradtunk, mert csak két mezőnycserénk volt, a házigazdáknak pedig nyolc, de így is jól menedzseltük a hátralévő időt. Gratulálok a játékosoknak, mert egy erős ellenfelet tudtak két vállra fektetni, egy nagy iramú mérkőzésen. Viszont helyén kell kezelni a mai napot. Ez egy edzőmeccs volt, és nem csak nekünk, hanem az ellenfélnek is sok hiányzója volt.

Jele Zoltán: – Először is, azzal kezdeném, hogy a súlyosan megsérült Alapi Gábornak mielőbbi gyógyulást kívánunk! Köszönöm az az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának igazgatójának és a Nógrádifutball vezetőjének bizalmát, hogy segíthetem Romhányi Tamás munkáját a Nógrád Válogatottnál. A mérkőzésről annyit, hogy nagy iramú meccset játszottunk, minden egyes játékos előtt le a kalappal a hozzáállásért és a mutatott teljesítményért, úgy gondolom, ilyen mentalitással és focival kell képviselni egy megyét! Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

Illés Győző mérkőzésfotói:

error: Content is protected !!