,,Semmiképpen sem gondoltam volna…”

Gabi

A megyei U19-es bajnokság Keleti-csoportjának góllövőlistáját ötvennégy találattal vezető héhalmi Sándor Kornél eltökélt a jövőt illetően.

Nem mindennapi őszi szezonon van túl a megyei U19-es mezőny Keleti-csoportjának második helyén telelő Héhalom csatára, Sándor Kornél. A fiatal focista tizenhárom mérkőzésen, ötvennégy alkalommal vette be az ellenfelek. A tizennyolc esztendős támadót meg is szólaltattuk figyelemreméltó mutatója kapcsán.

– Milyen célokkal rendelkezett az idényt megelőzően?

– Úgy indultam neki a szezonnak, hogy szeretnék gólkirály lenni – kezdte Sándor Kornél. Az eddigiek alapján, ez sikerülhet is, szerintem jól haladok a célom felé!

– Finoman szólva sem mindennapi az ez idáig bemutatott mutatója. Erre is számított?

– Semmiképpen sem gondoltam volna, hogy egy félév alatt ötvennégyszer veszem be a kaput. Sokat köszönhetek a csapattársaimnak! Mellettük szeretnék köszönetet mondani edzőimnek, Győri Zoltánnak, Farkas Ferencnek, illetve Károly Józsefnek is, hiszen nélkülük ez nem sikerülhetett volna!

– Csapata szemszögéből miképpen tekint vissza az őszre?

– Sikeres félévet tudhatunk magunk mögött, bár az az egy vereség nem kellett volna!

– Az említett fiaskó miatt jelenleg a második helyen állnak. Meglátása szerint megelőzhetik még a hibátlan Bátonyterenyét?

– Erre minden esélyünk megvan, hiszen tavasszal itthon várjuk őket. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést és megvédjük a bajnoki címünket!

– Mit tart erényének a pályán és miben kellene még fejlődnie?

– Elég jól cselezek, jól ékezem a beadásokra, és a gyorsaságomat is tudom kamatoztatni. Javulhatnék a fejelésben és a gyengébbik lábbal való kapura lövésben.

– Ki a példaképe és melyik csapatnak szurkol?

– Cristiano Ronaldóra nézek fel és a Real Madriddal szimpatizálok.

– Mivel tölti a téli szünetet?

– Kispályás tornákon veszünk részt és néha összejövünk egy kis focira.

– Mik a közelebbi és távolabbi ambíciói a labdarúgás kapcsán?

– Gólkirályi címet szereznék, újra megnyerném a bajnokságot, és befúrnám magam a felnőttcsapatba, később pedig szeretnék magasabb szinten játszani!

Next Post

,,Lehet látni a munkánk gyümölcsét és értelmét!"

Az Építők KC egyesületi elnöke, Harmos László büszke a klubjánál meglévő állapotokra, emellett pedig a jövőre is gondol. Az Építők KC a legjobb kelet-nógrádi felnőttcsapatként, a negyedik helyről várja az immáron egycsoportos megye kettő tavaszi folytatását. Az előző időszak kapcsán az egyesület jó értelemben véve fanatikus klubelnökével, Harmos Lászlóval beszélgettünk. […]
error: Content is protected !!