Pest megyei alacsonyabb osztályú csapatokat vert el a Diósjenő és a Berkenye

Eőry Tibor együttese tizenhárom gólig jutott, míg a Mohácsi-alakulat hatszor talált be.

A múlt hétvégén két nyugat-nógrádi gárda is Pest megyei alacsonyabb osztályú ellenfelekkel hangolt a tavasszal rá váró feladatokra, a Diósjenő a harmadik vonal Északi-csoportjában tizennegyedik helyen álló Kék Dunát tömte ki alaposan, a Berkenye pedig a második liga Északi-régiójának negyedik pozíciójában telelő Vác-Deákvárt múlta felül.

Felkészülési mérkőzések:

Diósjenő SE-Kék Duna SE 13-0 (7-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Diósjenő SE: Kővári – Marton, Németh, Pincze, Haljárszki – Bekker, Áncsán, Sztupák, Varga B. – Lami, Bőgér D. Csereként léptek pályára: Kubinyi, ifj. Monostori L., Rózsa. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Gól: Lami (5), Haljárszki (3), Varga B. (2), Bekker, Bőgér D., Bohony (öngól)

Eőry Tibor: – Nagyon sportszerű volt és jól játszott az ellenfél, a focira törekedtek, de nem bírták erővel. Ez a mérkőzés felkészülésünk ezen időpontjában megfelelő volt, mi edzésnek fogtuk fel.

Berkenye SE-Vác-Deákvár SE 6-2 (3-0)

Helyszín: Gödöllő, műfüves pálya.

Berkenye SE: Debre – Illés, Less, Bábik (Rácz L.), Szandai (Schlenk) – Mátyás P., Kántor, Rusvay (Hesz), Rottek (Balázs M.) – Bódis, Fábri (Rafael). Vezetőedző: Mohácsi László.

Gól: Mátyás P., Bábik, Rusvay, Fábri, Bódis, Rafael

Mohácsi László: – A második felkészülési mérkőzésünkön már tovább tudtuk fenntartani a koncentrációnkat, így láthattunk jó dolgokat a csapattól, de továbbra is előjönnek a csapat gyermekbetegségei, amin dolgoznunk kell, hogy a jövőben elkerülhessük őket.

error: Content is protected !!