Példamutatásból jelesre vizsgáztak a “Palóc Urak”

Gabi

Megyénk gyakorlatilag jelenlegi egyetlen szervezett szurkolói csoportja felelősségteljes döntést hozva betartotta az MLSZ zárt kapus mérkőzésekre vonatkozó előírásait és nem jelent meg az SBTC mátraterenyei mérkőzésén.

A koronavírus miatti MLSZ-határozat miatt szombaton papíron valamennyi magyarországi labdarúgó mérkőzésre zárt kapuk mögött került sor. Igen ám, bizonyos embereknek van olyan tulajdonsága, hogy “na, én csak azért is megkeresem a kiskaput!” Persze, tisztában vagyunk a klasszikus jelmondatokkal, miszerint: ” közterületen azt csinálok, amit akarok”, “nem rajtam fog múlni, hogy tovább terjed-e a koronavírus”. Mindezekkel együtt, tudjuk az egyéni szabadsággal kapcsolatos jogokat is. Némiképp megérthetőek az imént említett frázisokat pufogtató egyének is. Lelkük rajta!

Mostani anyagunkban egy abszolút pozitív példára szeretnénk kiemelni. A hétvége első napján került sor a megyei első osztály aktuális körének rangadójára, ahol a Mátraterenye a listavezető SBTC-t fogadta. Mint ismert, kis megyénkben sajnos jelenleg nem túl sok aktív szurkoló csoport létezik, sőt kimondhatjuk, nagyítóval kell keresni az ilyen jellegű csoportosulásokat. Üdítő kivételként tekinthetünk a Stécéért szorító “Palóc Urak” nevű brigádra, akik, amikor tehetik szívből, kellő lelkesedéssel buzdítják szeretett csapatukat.

Szombaton is megtehették volna, hogy magukat “Menő Jánosnak” gondolva, az út széléről szurkolnak, ők azonban úgy határoztak, betartják a zárt kapus rendelkezést, és bármennyire nehéz szívvel is, de nem mentek ki a salgótarjáni gárda legutóbbi mérkőzésére, rendkívüli felelősségteljes döntést hozva. Így is lehet!

Irományunk szubjektív magánvéleményt tükröz, egyet is lehet vele érteni, illetve nem is, egy dolog azonban biztos, a focitól teljesen elvonatkoztatva, ha nem figyelünk oda, hamarosan nagy baj lehet! A közeljövőben szintén külön anyagban, biztos források alapján fogjuk tárgyalni, mi lehet majd a nógrádi küzdelemsorozatok sorsa az elkövetkezendő időszakban.

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében

Megyénk gyakorlatilag jelenlegi egyetlen szervezett szurkolói csoportja felelősségteljes döntést hozva betartotta az MLSZ zárt kapus mérkőzésekre vonatkozó előírásait és nem jelent meg az SBTC mátraterenyei mérkőzésén. A koronavírus miatti MLSZ-határozat miatt szombaton papíron valamennyi magyarországi labdarúgó mérkőzésre zárt kapuk mögött került sor. Igen ám, bizonyos embereknek van olyan tulajdonsága, hogy […]
error: Content is protected !!