Pásztón egyelőre egy bográcsozás jelentette a közös programot

Gabi

Nagy Tamás vezetőedző még várna a csoportos foglalkozásokkal, de egy csapatösszetartás erejéig újra találkozott a lezárt szezont a hetedik helyen befejező társaság több tagja.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a hetedik helyen befejező, egy csapatbográcsozáson már túleső Pásztó SK-t irányító Nagy Tamással folytatjuk.

Nagy Tamás: – Szerintem két lehetőség közül kellett volna választani. Vagy végigjátszani a bajnokságot, ha ez nem lehetséges, akkor törölni az idényt, mivel a mérkőzések kétharmadát sem játszották le. Nem lep meg, hogy nem így történt. Mivel a következő szezon kezdete nem ismert, egyelőre nincs mire készülni. A fiúk eddig is készültek egyénileg, ki futással, ki gerillapartikkal tartotta fitten magát. Ha komolyan vesszük azt, ami eddig történt, jelenleg nincs itt az ideje közös tréningekről és felkészülésről beszélni, ugyanis szerintem még nem született meg a megoldás. Játszottunk egy félidényt, jó lenne, ha a következő szezon nem csak hónapokig tartana. Egyébként a fiúk már egy jót mulatnának együtt vírusűzésként, fociznának is a gyönyörű műhelyünkön, bajnokikon, ám még mindig az egészségünk, a megélhetésünk homályába veszik a következő évad.

Next Post

Hétfőn ismét edzésbe áll az SBTC

Az NB III-as mezőnyhöz csatlakozó salgótarjániak nem terveznek komoly játékosmozgást a nyáron. Mint tudvalevő, a napokban hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztett bajnokságokat az MLSZ, egyúttal szintén kiderült, hogy a megye egyben éllovas SBTC a félbeszakadásról birtokolt első helye miatt a következő idényben az NB III-ban indulhat. A jó hírt követően […]
error: Content is protected !!