Nyolc megye egyes csapat is bajnoki riválissal játszott edzőmeccset

Szomszédját múlta felül a Palotás, a második félidőben fordított az Érsekvadkert, simán nyert a Pásztó, sokgólos döntetlenben volt érdekelt a Cered és a Szécsény.

Az előző hétvégén nyolc megye egyes társaság gondolta úgy, hogy bajnoki ellenféllel vív előkészületi találkozót. A Palotás szomszédvári csörtében fektette két vállra a Héhalmot, az Érsekvadkert a második félidőben fordított a Diósjenővel szemben, a Pásztó elbánt a Karancsberénnyel, a Cered és a Szécsény pedig sokgólos remit vonultatott fel. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzés:

Palotás SE-Héhalom SE 3-1 (2-1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya.

Palotás: Dankó (id. Kotasz T.) – Sipos, Mladoniczki, Kotasz E., Kurcsik – Ocsovszki (Jambrich B.), ifj. Kotasz T., Jambrich S., Veres (Szabó I.) – Török, Dallos. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Héhalom SE: Darabont – Szívós, Abért, Nagy Á., Nagy Sz. – Földi, Baranyi, Varanyeczki, Balogh D. – Polácsek, Balog B. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Jambrich S., Török, Veres, ill. Balogh D.

Jele Zoltán: – Játékunk sokkal jobban nézett ki, mint a múlt heti, főleg előrefelé. Gratulálok a csapatnak, de ezt a győzelmet helyén kell kezelnünk.

Győri Zoltán: – A mai mérkőzésen sokkal összeszedettebben, jobban akarva játszott a Palotás, és sajnos megérdemelt győzelmet aratott. Mi azt gondoltuk, hogy ha nem készülünk megfelelően, és csak kivisszük a szerelést a pályára, akkor is nyerni fogjuk ezt a meccset. Sokkal alázatosabbnak kell lennünk az elkövetkező időben, mert ez egy nagy pofon volt a bajnokság előtt, ami még pont időben felrázott mindenkit.

Illés Győző mérkőzésfotói:

Érsekvadkert SE-Diósjenő SE 2-1 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Érsekvadkert SE: Oláh M. – Gréczi, Varga M., Balga M., Gyenes – Balga L., Telek – Szabó L. Varga F., Balga K. – Pistyúr D. Csereként léptek pályára: Deme, Lővei, Rácz R., Keresztes, Szenográdi, Dávid M., Oláh Á., Vachó. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Diósjenő SE: Szantó – Haljárszki, Pincze, Németh, Marton – Pálinkás, Áncsán, Sztupák, Bekker – Bőgér D., Lami. Csereként léptek pályára: Kubinyi, Rózsa, Oláh T., Varga B. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Gól: Vachó (2), ill. Bekker

Szenográdi Péter: –  Az első félidőben nagyon kényelmesek voltunk, pedig mindenki tudta, hogy mennyit játszik. Mégsem volt meg a dinamika és a lendület, kocogva nem lehet labdát kérni, ebben javulnunk kell. A kommunikációban is van hova fejlődni. A második játékrész már jobban nézett ki, jól hoztuk ki a labdát, de még le kell pontosítanunk, hogy mit és hogyan akarunk játszani.

Eőry Tibor: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, utána viszont lecseréltem mindenkit, a szünet után kicsit visszaesett a teljesítményünk és a helyzeteinket sem használtuk ki. A vereség ellenére, egyben van a csapat, úgy néz ki, szépen alakul a társaság a bajnoki rajtra.

Pásztó SK-Silver Tüzép-Karancsberény 6-0 (3-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Pásztó SK: Krajecz – Csépe M., Lipták, Molnár B. (Varga A.), Békési – Molnár M., Kelemen D. – Kuji, Csépe I. (Horváth K.), Csépe R. – Pócza. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Silver Tüzép-Karancsberény: Egyed – Susán, Tóth J., Ravasz, Laczkó – Fehér, Fodor M., Bolyós, Szlatincsán (Szilágyi) – Mezei, Máté B. (Szőke L.). Vezetőedző: Fodor Zsolt.

Gól: Pócza (2), Csépe R. (2), Kuji, Csépe I.

Nagy Tamás: – Nehezen rázódtunk bele a mérkőzésbe, aminek több oka is volt, és mind rajtunk múlt. Majd voltak szép dolgaink, sok helyzetünk, góljaink. A végére megint fegyelmezetlenné váltunk, amin változtatnunk kell. Sok sikert kívánok a ‘berényieknek a bajnokságban.

Fodor Zsolt: – Egy jó erőkből álló ellenféllel játszottunk, és a mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Elég fáradtak voltak a lábak, látszott, hogy labdás edzést még nem nagyon végeztünk. Ellenfelünk jóval előrébb tart, ránk még nagyon sok munka vár.

Cered VSE-Szécsény VSE 4-4 (1-1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Varga P., Farkas, Horváth P. – Horváth Cs., Laczkó, Adorján Z., Szekeres – Szmolnik, Móricz. Csereként léptek pályára: Pintér, Szintai, Pécsi, Langa, Gombár. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Cered VSE: Kolompár – Oláh T., Szabó J., Katona, Földi – Móricz, Bari, Kotroczó, Oroszi (Bóna) – Nagy R., Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Gól: Nagy R., Bóna, Znamecz, Bari, ill. Adorján Z. (2), Langa, Laczkó

Kelecsényi Gábor: – A mérkőzésen sokat birtokoltuk a labdát, sok támadást vezettünk, amiket elkönnyelműsködtünk vagy a ceredi védelem zárt jól. Már alakul a játékunk és a keretünk is. Jobbulást kívánok a “pálya miatt” sérülést szenvedett ceredi játékosnak.

Oláh Teofil: – Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzést játszottunk. Voltak biztató jelek, de még van hova fejlődni. Remélem, a bajnoki rajtig tudunk javítani, főleg a sok kapott gólon! Jól szolgálta a felkészülést a meccs, örülök, hogy tudtunk játszani!

error: Content is protected !!