Nógrádon túli csapatoktól kapott ki a Mátraterenye és a Héhalom

Pest- és Heves megyei gárdák kerekedtek felül együtteseinken.

Az előző hétvégén Nógrádon túli alakulatokkal hangolódott az egyaránt megye egyes Mátraterenye és Héhalom, előbbi csapat a Heves megyei első osztályban szereplő Felsőtárkánytól, míg utóbbi a Pest megyei második vonal Északi-csoportjának küzdelmeit megnyerő Kisnémeditől kapott ki.

Felkészülési mérkőzések:

Felsőtárkány SC-Mátraterenye SE 8-3 (3-2)

Mátraterenye SE: Lázár K. – Gyarmati, Miklós M. (Molnár), Zsély B., Zsély D. – Romhányi, Novota – Horváth Sz. (Domán), Bujtár, Bozó – Pingiczer (Myszor). Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Miklós M., Bujtár, Kálmán R. (öngól)

Romhányi Tamás: – Szokásunkhoz híven rengeteget hibáztunk hátul, amit az ellenfelünk könyörtelenül ki is használt. Nem szeretném semmire fogni ezt a vereséget, ma sajnos ennyire voltunk képesek. Remélem, időben kaptuk ezt a méretes pofont. A hétvégén már tétmérkőzést játszunk, bízom benne, hogy addigra sikerül kijavítani a hibáinkat!

Héhalom SE-Kisnémedi MSE 2-3 (1-1)

Héhalom SE: Kovács Á. (Darabont) – Balogh D., Nagy Á., Balog B., Lakatos (Gyuriska) – Földi, Tasnádi (Baranyi G.), Gál, Polácsek – Baranyi R., Balog R. (Duhonyi). Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Baranyi R., Polácsek

Győri Zoltán: – Változatos, sok helyzetben bővelkedő, helyenként paprikás hangulatú meccset játszottunk. Ha a félidőben több góllal vezetünk, az reálisabb lett volna, de a végén egy hibánkat kihasználta a vendégcsapat és megszerezte a győzelmet! Sok sikert kívánunk a Kisnémedinek a bajnokságban! Ui: a harmadik félidő is jól sikerült.

error: Content is protected !!