Négy megye egyes csapat is bajnokságbeli riválissal játszott edzőmeccset

A Pásztó legyőzte a Szécsényt, a Mohora átlépett a Karancsberényen.

A mögöttünk hagyott hétvégén négy megye egyes csapat is bajnokságbeli vetélytársával hangolt a tavaszi szezonra. A Pásztó Salgótarjánban gyűrte le a Szécsényt, a Mohora pedig Balassagyarmaton kerekedett felül a Karancsberényen.

Felkészülési mérkőzések:

Pásztó SK-Szécsény VSE 2-1 (1-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Pásztó SK: Racskó – Csépe M. (Varga A.), Lipták, Molnár B., Kivés – Molnár M., Kelemen D. – Csépe P., Csépe I. (Sisák), Békési – Csépe R. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Farkas, Deák, Horváth P. – Oláh N., Adorján Z., Szmolnik, Szintai – Móricz, Máté D. Csereként léptek pályára: Végh, Király, Langa, Szerémi. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

 Gól: Békési, Csépe R., ill. Adorján Z.

Nagy Tamás: – A felkészülésünk két hete zajlik, ez volt az első edzőmeccsünk. Remek körülmények között játszottunk egy jó edzőmeccset. Az első félidőben, amit kértem, megvalósítottuk, a másodikban már dolgozott a fáradság, sok hibával és fegyelmezetlenül játszottunk. Annak külön “örülök”, hogy a fiúk megfelelően elfáradtak a “létfontosságú” esti kispályás rangadók előtt.

Kelecsényi Gábor: – Ma kicsit tompák voltunk és pontatlanok. Kevésszer tudtunk az ellenfél kapuja elé kerülni, ők annál többször, de védelmünk jól működött. Felkészülésünket jól segítik ezek a mérkőzések, köszönjük a Pásztó csapatának, vezetőinek!

Unicum FC Mohora-Silver Tüzép-Karancsberény 3-0 (2-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi – Katulin, Széles B., Bera, Feranecz – Hatala, Széles G., Káposzta, Pistyúr – Menyhárt, Hugyecz. Csereként lépett pályára: Rados L. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Silver Tüzép-Karancsberény: Sztremi – Pál B., Tóth J., Szlatincsán, Laczkó – Szőke L., Bolyós, Fodor Zs., Kanyó – Máté B., Szőrös. Játékos-edző: Fodor Zsolt.

Gól: Pistyúr, Hatala, Széles G.

Mátyás Zsolt: – Megfelelő hozzáállást tanúsítottak a srácok, megvolt a kellő futómennyiség, jól szolgálta a mérkőzés a felkészülésünket.

Fodor Zsolt: – Köszönjük a lehetőséget a Mohora csapatának. Fiataljainknak ez egy jó tapasztalat volt ahhoz, hogy tudják, hol tartanak, és nekünk ahhoz, hogy miben kell fejlődni.

error: Content is protected !!