Nagy csatát és sima meccset is tartogatott a Magyar Kupa megyei selejtezőjének döntő köre

Gabi

Sírból állt fel a Berkenyét tizenegyesekkel búcsúztató SBTC, hétig számolt idegenben a Karancslapujtő.

Szerdán bonyolították le az utolsó, harmadik kört a Magyar Kupa megyei selejtezőjében. Az országos főtáblára való kijutásról döntő mérkőzéseken a Berkenye az SBTC-t, míg a Mátranovák a Karancslapujtőt fogadta.

A két találkozó végül ellentétes végkifejletekkel ért véget, míg a ‘tarjániak kétgólos hátrányból felállva, büntetőrúgásokkal verték ki nyugat-nógrádi riválisukat, addig a ‘lapujtőiek hét találatig jutva intézték el ellenfelüket. Nézzük meg a párharcok részleteit!

Magyar Kupa megyei selejtező, 3. forduló:

Berkenye-SBTC 2-2 (1-0), büntetőkkel: 4-5

Vezette: Trubin B. (Nagy B., Béres K.)

Berkenye: Hisbéli – André, Miklián, Kovács Á., Varga J. (Mravik, 85.) – Greff (Rottek, 85.), Kántor, Sági, Nagy G. (Doman, 77.) – Fábri, Bőgér. Vezetőedző: Mohácsi László.

SBTC: Babják – Szabó G., Budveszel, Czutor, Czigler – Oláh F., Tóth M., Bakos, Bata – Tarlósi, Gazdag (Baranyi, 83.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Fábri, Miklián, Sági, ill. Szabó G., Tóth M., Bata

Gól: Sági (39.), Nagy G. (63.), ill. Tarlósi (71.), Bata (85.)

Mohácsi László: – Nincs mit szépíteni, elrontottuk ezt a mérkőzést! Mondom ezt annak ellenére, hogy már a hetekkel ezelőtt a közvélemény előtt lesajnált (jelentem, tévesen) vendégek szervezetten, lelkesen és helyenként jól játszottak, de a kétgólos előnyünk birtokában, akkor is meg kellett volna nyernünk ellenük a mérkőzést. Intenzív, jó színvonalú találkozó volt, az első harminc perc nagy taktikai csatát hozott, majd sikerült vezetést szereznünk és meg a félidő előtt egy kapufánk és zárásként egy nagy helyzetünk is volt, a második félidő nagy rohanással kezdődött, majd ismét betaláltunk és több nagy helyzetünk is volt az előnyünk további növelésére is, mikor a 75. perc után két védelmi hibánkat könyörtelenül kihasználtak a vendégek, akik ekkor már kapufájuk révén majdnem a meccset is megnyerték. Gratulálunk nekik a továbbjutáshoz és további sikereket kívánunk a kupában. 

Csatlós Tamás: Gratulálok a srácoknak a főtáblára jutáshoz! Az első harminc percben mi birtokoltuk a labdát, azt csinálták a fiúk, amit kértem tőlük. Az első félidő utolsó tizenöt percében mást kezdtünk el játszani, elkezdtük ívelni a labdát, ekkor feljött a hazai csapat és vezetést is szerzett. Szünetben át kellett beszélni a dolgokat. Sajnos az ellenfél kettőre növelte az előnyét, pedig a második félidőben is mi birtokoltuk a labdát. De tettük a dolgunkat tovább, játékrendszert váltottunk és két szép góllal ki tudtunk egyenlíteni. A büntetőpárbajban is hátrányba voltunk, de innen is fölálltunk, ami a csapat erejét és egységét mutatja.


Mátranovák-Karancslapujtő 2-7 (0-2)

Vezette: Gordos Á. (Szederkényi Cs., Gordos Sz.)

Mátranovák: Illefalvi – Tóth D., Gyarmati, Vanó (Lakatos, 63.), Balázs M. – Líber, Gyányi, Móricz, Kotroczó – Tóth P., Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Karancslapujtő: Oláh T. – Szilágyi, Cseh, Pingiczer, Ajtai (Sánta, 77.) – Racs, Nyerges (Rácz R., 40.), Novák J., Novák N. – Kalácska (Bozó, 46.), Oláh Á. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Tóth P., ill. Oláh Á., Rácz R.

Gól: Novák N. (26.), Novák J. (45., 49.), Oláh Á. (56., 75.), Bozó (80.), Szilágyi (87.)

Oláh Béla: – A minden csapatrészben többet felmutató ellenfél megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, sok sikert kívánok nekik a főtáblán.

Tőzsér Zsolt: – Az első félidőben eldőlt a meccs, szerintem ezután feladta az ellenfél a mérkőzést, és megérdemelten nyertünk.

Next Post

Megvan a megye hétvégi játékvezető küldése

Eldőlt, hogy kik fognak ténykedni az aktuális fordulók találkozóin. A következő hétvégén beindul a nagyüzem megyénk különféle pontvadászataiban, a már korábban elrajtoló másik vonal csoportjai mellett mind egy osztállyal feljebb, mind pedig a legalacsonyabbik liga három régiójában elgördül az őszi idény startpisztolya. Valamennyi bajnokságban jegyezhetünk fel érdekesnek ígérkező találkozókat, lássuk, […]
error: Content is protected !!