Mohorán nem sietnek el semmit

Gabi

A csapat vezetőedzője, Mátyás Zsolt szerint még nem szabad hátradőlni.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a nyolcadik helyen befejező Unicum FC Mohorát irányító Mátyás Zsolttal folytatjuk.

Mátyás Zsolt: – Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, végre azonban csökken a fertőzöttek száma és a korlátozások is enyhülnek. A szövetség meghozta a döntését a bajnokságok kapcsán, amit tudomásul vettünk és elfogadunk. Bármennyire is szerettük volna folytatni, első az egészség. Ami a részleteket illeti, a feljutást érő pozícióból nem érdemtelenül kerülhetnek egy osztállyal feljebb a csapatok, a kiesőzónából pedig bennmaradhatnak, így egy biztonságos, jó döntés született. Nem dőlhetünk viszont hátra, továbbra is elővigyázatosan kell élni mindennapjainkat, éppen ezért, még egy ideig nem rendezünk edzéseket, bármennyire is hiányzik az öltözői hangulat, a társaság. Május végén, június elején szeretnénk két-három edzést tartani, amolyan csapat összetartó jelleggel. Aztán, ha minden kedvezően alakul, a megszokott időben, július közepén elkezdjük 2020/2021-es szezonra a felkészülést. Remélhetőleg ekkor már mindenféle korlátozás nélkül. 

Next Post

Sokgólos edzőmeccset játszott Kemencén a Kétbodony

A nógrádi futball vérkeringéséhez ismét csatlakozó hazaiak a szünet után talpra állva mentették döntetlenre az izgalmas felkészülési mérkőzést. Ahogy arról már hírt adtunk, hamarosan ismét csatlakozhat a nógrádi labdarúgáshoz a Bernecebaráti-Kemence SE. Nemrégiben edzőmeccsen is fellépett az említett csapat, múlt szombaton a lezárt nyugati megye hármas idényt a második helyen […]
error: Content is protected !!