Mikor kezdődhetnek el a bajnokságok?

Gabi

A közelmúltban napvilágot látott egy MLSZ-dokumentum, ami a különféle pontvadászatok tervezett legkorábbi startolási időpontjait tartalmazza.

Alapesetben most nyári szüneten volnának az amatőr csapatok és minden fociszerető az eredetileg 2020-ra tervezett Eb lázában égne. Igen ám, a koronavírus miatti válsághelyzet miatt eléggé felbolydult a világ, így a labdarúgás is. A felfüggesztésre kerülő bajnokságok hivatalos lezárása után különféle módszereket alkalmaztak a gárdák, néhol elkezdtek edzeni, itt-ott még felkészülési mérkőzést is játszanak, míg máshol továbbra is pihennek.

Persze hamarosan minden szinten érdemes lesz nekivágni a 2020/2021-es idényre történő alapozásnak, illetve a gyakorló meccsek sorozatának. A korábban uralkodó bizonytalanságok után a közelmúltban napvilágot látott egy egy hivatalos MLSZ-dokumentum, melyben feltüntetésre kerültek a különféle bajnokságok tervezett legkorábbi startolási időpontjai. Fontos kiemelni, az alábbiakban látható dátumok még eltolódhatnak, ha például egy pontvadászatban nem lesz meg a versenykiírásban meghatározott létszám. Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága a július 3-án délben befejeződő nevezési időszak után, vélhetően július közepén tud majd pontos képet adni, melyik küzdelemsorozat, mikor rajtolhat.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjét illetően lényeges kiemelni, a jelenlegi tervek szerint augusztus első és második hétvégéjén kerülhet majd sor egy-egy fordulóra. A részvétel csak a megye egyes klubok számára kötelező, az alacsonyabb ligákban szereplő gárdáknak sincs azonban megtiltva, sőt!

Next Post

Elindította nyári felkészülését az SBTC

A közelmúltban napvilágot látott egy MLSZ-dokumentum, ami a különféle pontvadászatok tervezett legkorábbi startolási időpontjait tartalmazza. Alapesetben most nyári szüneten volnának az amatőr csapatok és minden fociszerető az eredetileg 2020-ra tervezett Eb lázában égne. Igen ám, a koronavírus miatti válsághelyzet miatt eléggé felbolydult a világ, így a labdarúgás is. A felfüggesztésre […]
error: Content is protected !!