Megszerezte idei első győzelmét a Szécsény

A megye egyes csapat a második félidőben igazolta a két osztálynyi különbséget a Mátramindszent elleni edzőmeccsen.

Vasárnap túlesett idei harmadik edzőmérkőzésén a keleti megye háromban szereplő Mátramindszenttel találkozó Szécsény. Az ellenfelénél két osztállyal följebb focizó alakulat a gyakorló meccs első félidejében még nem tudta igazolni a papírformát, a pihenőt követően azonban már képes volt bevenni a kaput László Loránd gárdája, így kettő-nullás győzelemig jutott az idén először nyerni tudó alakulat. A vereségtől függetlenül nem érhette kritika a másik oldalt sem, Csatlós Csaba társulata komolyan megnehezítette vetélytársa dolgát.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Mátramindszent SE 2-0 (0-0)

Helyszín: Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Végh, Juhász, Horváth P. – Cserni, Deák, Szita, Géczi, Pintér – Hodúr, Kiss Á. Csereként léptek pályára: Farkas, Langa, Szmolnik, Kelecsényi. Játékos-edző: László Loránd.

Mátramindszent SE: Urbán L. – Orosz, Simon A., Kovács Gy. Hajas – Dancsok, Nánási, Csatlós, Mészáros – Horváth P., Szekula. Csereként léptek pályára: Haga, Vinyei, Kis M. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Gól: Szmolnik, Géczi

László Loránd: – Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amik rendre kimaradtak. Van még mit csiszolni.

Csatlós Csaba: – Végig partiban voltunk a megyei első osztály harmadik helyén álló szécsényi csapat ellen, csak két pontrúgás után tudott a kapunkba találni az ellenfél, mert nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszottunk. Az első félidőben háromszor voltunk kapussal szemben, míg riválisunknak ez az egész mérkőzés alatt nem sikerült ennyiszer, és ha a második játékrészben nem hibázzuk el az utolsó passzainkat, akkor legalább annyiszor kerülhettünk volna százszázalékos ziccerbe, mint a szünet előtt. Eddig is tudtam, hogy nem megye hármas szintű a csapatunk, és ez a találkozó is ezt erősítette meg bennem! Mi csak két hete edzünk, heti egyet, tehát két foglalkozással és egy felkészülési mérkőzéssel a lábainkban játszottuk ezt a meccset, és azt gondolom, a három hiányzónkkal kiegészülve még erősebbek lehetünk!

error: Content is protected !!