Már a Nógrád megyei mérkőzéseken is érezhető lesz a koronavírus hatása

Gabi

Március 11-étől, határozatlan ideig valamennyi magyarországi labdarúgó mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Egy ideje itt-ott már érezni lehetett a napjainkban komoly riadalmat okozó koronavírus hatásait. Sajnos mostanra a labdarúgás kapcsán is megkerülhetetlen a már hazánkban is jelenlévő kór. Szerda este az MLSZ hivatalosan bejelentette, március 11-étől, határozatlan ideig valamennyi magyar focimeccset zárt kapuk mögött fognak megrendezni.

Igen, ez a döntés tényleg minden mérkőzésre kiterjed, az NB I-től, a különféle utánpótlás bajnokságokon át, egészen a megye háromig, beleértve a futsalt. A szűkebb pátriánk tekintetében, egy klub egy találkozóra maximum huszonöt főt delegálhat, mely létszámba beletartoznak a játékosok, a stábtagok, egyben az egyesületi vezetők. A felsoroltakon kívül jelen lehetnek a játékvezetők, az ellenőrök, a lebonyolításhoz szükséges minimális technikai személyzet, az előírt létszámú rendezők, az egészségügyi személyzet és a labdaszedők. Érdekes időszak következik tehát napjaink honi futballjában, reméljük, minél gyorsabban lepereg majd ez a szükségállapot, és szépen lassan minden visszatér majd a régi kerékvágásba.

Next Post

Tippjáték-analízis

Március 11-étől, határozatlan ideig valamennyi magyarországi labdarúgó mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni. Egy ideje itt-ott már érezni lehetett a napjainkban komoly riadalmat okozó koronavírus hatásait. Sajnos mostanra a labdarúgás kapcsán is megkerülhetetlen a már hazánkban is jelenlévő kór. Szerda este az MLSZ hivatalosan bejelentette, március 11-étől, határozatlan ideig valamennyi […]
error: Content is protected !!