Küzdelmes barátságos mérkőzésen maradt alul a Nógrád Válogatott

Gabi

Egy gól döntötte el alkalmi együttesünk Heves megye elleni szerdai edzőmeccsét.

Szerdán ismét gyakorló meccsen lépett pályára a jövő hétvégén Mezőkövesden esedékes Amatőrválogatottak Északkelet-magyarországi Regionális Tornájára készülő Nógrád Válogatott, október 23-ához hasonlóan ismét a hevesi legjobbak voltak a Romhányi Tamás és Jele Zoltán által irányított mieink ellenfelei. Míg pár héttel ezelőtt alkalmi együttesünk örülhetett, az aktuális gyöngyösi mérkőzésen már a házigazdák nyertek egy-nullra, a harmincadik percben jártak a felek, amikor egy rosszul kipasszolt labdára lecsapott szemfüles ellenfelünk, és ugyan Csampa először védett, a kipattanót Ágói már bevágta két lépésről. A kiegyenlített összecsapás folytatásában már nem esett több gól, bár becsülettel gyűrték egymást a résztvevők és helyzet mindkét oldalon akadt, már érintetlenek maradtak a hálók, így a hazaik húzták be a kiegyenlített, szakadó esőzésben lepergő párbajt.

Barátságos mérkőzés:

Heves Válogatott-Nógrád Válogatott 1-0 (1-0)

Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. Vezette: Darók A. (Palásti K., Dajkó T.)

Heves Válogatott: 1. félidő: Gedei – Busai, Nyerges, Szabó B., Pelyhe – Uj, Székesi, Sulcz, Czene – Kálmán J., Ágói. 2. félidő: Puporka – Bartha, Jónás G., Szabó B., Pelyhe – Székesi, Tari J., Tatár, Timon – Tari Sz., Ágói. Edzők: Bódis Barna, Montvai Tibor.

Nógrád Válogatott: Csampa – Bakos, Zsély, Keresztes (Simó A., 46.), Lengyel (Balogh, 46.) – Molnár M. (Jambrich, 46.), Polácsek, Baranyi, Mátyás P. (Tarlósi P., 46.), Török, Varga Gy. (Kelemen D., 46.). Edzők: Romhányi Tamás, Jele Zoltán.

Gól: Ágói (30.)

Bódis Barna: – Az első mérkőzéshez képest összeszokottabbnak tűntek a csapatrészek, a játékunk intenzívebb, pontosabb és gördülékenyebb volt. Támadásépítésben jó megoldásokat választottunk, és többször párosult ez mellé jó kivitelezés is, amiből helyzeteket tudtunk kialakítani. Összességében előreléptünk egy lépést és ez a legfontosabb.

Romhányi Tamás: – Sajnos most sem tudtunk olyan létszámmal elutazni erre mérkőzésre, mint ahogy szerettük volna. Két csatárunk például aznap jelezte, hogy nem tud jönni, sérülés, illetve munkahelyi elfoglaltság miatt. Ezt az edzőmeccset azért kötöttük le, mert még ki akartunk próbálni játékosokat, és rátalálni azokra, akik kellőképpen tudják képviselni megyénket a regionális tornán. Még egy-két kérdőjel van a keretben, de a héten azt is véglegesíteni fogjuk. Játékban most elmaradtunk a múltkori találkozóhoz képest. Kicsit fáradtak és tompák voltunk. Az újonnan bemutatkozók viszont jó benyomást tettek ránk.

Jele Zoltán: – Ismét egy jó iramú mérkőzést sikerült játszanunk, ami azért egy-két hibára rávilágított. Ezt a regionális torna folyamán a most hiányzó játékosokkal szeretnénk kijavítani és majd minél jobb eredményt elérni a jövő hétvégén esedékes ötcsapatos tornán.

Next Post

Hihetetlen meccsen van túl a BTC futsalcsapata

Egy gól döntötte el alkalmi együttesünk Heves megye elleni szerdai edzőmeccsét. Szerdán ismét gyakorló meccsen lépett pályára a jövő hétvégén Mezőkövesden esedékes Amatőrválogatottak Északkelet-magyarországi Regionális Tornájára készülő Nógrád Válogatott, október 23-ához hasonlóan ismét a hevesi legjobbak voltak a Romhányi Tamás és Jele Zoltán által irányított mieink ellenfelei. Míg pár héttel ezelőtt […]
error: Content is protected !!