Kötelező győzelmekkel hangolt két megye egyes csapat

Az Érsekvadkert a Felsőtúr, a Szendehely pedig a Tereske ellen nyert.

A mögöttünk hagyott hétvégén a megye egyes társulatok közül az Érsekvadkert és a Szendehely is érdekelt volt edzőmeccsen, előbbi brigád a szlovák hatodik vonalbeli Felsőtúrt, míg utóbbi legénység a megye három nyugati-csoportjában szereplő Tereskét fektette két vállra.

Felkészülési mérkőzés:

Érsekvadkert SE-TJ Felsőtúr 6-2 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Érsekvadkert SE: Oláh M. – Gréczi, Varga M., Balga M., Gyenes – Balga L., Rácz R. – Szenográdi, Oláh Á., Dávid M. – Pistyúr D. Csereként léptek pályára: Szabó L., Fábián L., Keresztes, Varga F., Balga K., Vachó. Játékos-edző: Szenográdi Péter

Gól: Dávid M. (3), Szenográdi (2), Balga K.

Szenográdi Péter: – Ötletesen, kreatívan, jól játszottunk. Sajnos ma is adódtak hibák, de azért vannak ezek a meccsek, hogy tudjunk még rajta javítani, főleg a helyzetkihasználáson.

Szendehely FC-Tereske KSE 5-3 (0-0, 2-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szendehely FC: Mák – Márkus, Bonafert, Porvay, Merő – Kukkel (Surin), Debreczeni, Genzelman, Hugyecz – Oláh Á., Kupecz. Játékos-edző: Surin András.

Tereske KSE: Candidó – Kosik E., Sinkó, Vass, Jakubecz – Mészáros, Váró, Petrezsely, Koczka – Medvik, Dóbiás D. Csereként léptek pályára: Dóbiás P., Babicz, Dohány, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Debreczeni (4), Surin, ill. Medvik (2), Vass

Surin András: – Iszonyatosan tartalékosan tudtunk kiállni. Az U19-ből a felnőttbe feljátszó emberek közül többen egy futsal-bajnokságban vesznek részt, plusz betegségek, különféle elfoglaltságok jellemezték a társaságot. Úgy voltunk meg, hogy két idegen játékos beszállt közénk focizni. Nagy taktikai dolgokat nem fűztem a mérkőzéshez, egyszerűen az volt a lényeg, hogy legyen egy kis mozgás.

Babicz András: – Köszönjük a szendehelyi csapatnak, hogy felkértek minket edzőpartnernek, így egy tőlünk erősebb csapat ellen, egy jó pályán játszhattunk. Hetven percig tartottuk magunkat, aztán elfogyott az erő, és a szervezettség. De nincs semmi gond, a héten átbeszéljük a hibákat, és megpróbáljuk kijavítani, amit lehet.

error: Content is protected !!