Kiütéssel hangolt a tavaszi rajtra az SBTC

A megye egy éllovas kilenc gólt szerezve intézte el a szlovák negyedosztályú Pliesovcét.

Szombaton megtartotta a tavaszi bajnoki rajt előtti főpróbáját a megye egyben listavezető SBTC, Rubint Richárd legénysége a szlovák negyedik vonal Déli-csoportjának ötödik helyén álló Pliesovcét fogadta a Tóstrandi Sporttelep műfüves pályáján. Az edzőmérkőzésen egyáltalán nem ismertek kegyelmet a házigazdák, ugyan a szünetig kétgólos hátrányba kerülő vendégek az első félidőben úgy-ahogy tartották magukat, a második játékrészben nagyon egyoldalúvá vált a gyakorló meccs. A lefújásig kilenc ízben betaláló salgótarjániak ilyen arányban is megérdemelten nyertek, a már az előző időszakban is jobbnál-jobb eredményekkel jelentkező fekete-fehérek igazi önbizalomnövelő sikerre tettek szert a Pásztó ellen vívandó, már pontokért zajló összecsapásuk előtt.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-TJ Tatran VLM Pliesovce 9-0 (2-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Salgótarjáni BTC: Végh (Kanyó) – Bakos (Boros), Grajzel, Czutor (Illés E.), Szeles – Sárközi (Stark), Szabó T. (Gyetvai), Fülöp A. (Simó A.) – Tarlósi P., Novák N., Bata (Gazdag). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Novák N. (4), Tarlósi P. (4), Gazdag

Rubint Richárd: – Az elején megint bonyolultan akartunk játszani. Ötven percig bírt velünk az ellenfél, de utána átfutottunk rajtuk. A végén már egyszerűbben fociztunk, sok helyzetet sikerült kialakítani, melyekből kilencet értékesítettünk. Készülünk az első tavaszi bajnokira!

error: Content is protected !!