Két vállra fektette a Rimócot a BSE U19

A ‘gyarmati fiatalok négy gólig jutva babráltak ki megye egyes ellenfelükkel.

Több megye egyes társasághoz hasonlóan a Rimóc is gyakorló meccsen lépett pályára az előző hétvégén, a BSE országos kiemelt bajnokságban szereplő U19-es garnitúrájával csapott össze Benécs Balázs alakulata. A gyakorló meccsen végül a hazaiak fiatalok örülhettek, akik négy gólt szerezve bántak el ellenfelükkel.

Felkészülési mérkőzés:

BSE U19-Rimóc SE 4-1 (2-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

BSE U19: Juhász – Molnár, Pityi, Barna, Hangács – Csillik, Csuka, Bene, Kovács S. – Pintér, Kurucz. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Rimóc SE: Janusek – Seres, Kőműves, Laczkó, Ódor – Rédei, Percze, Rácz I., Gábor B. -Králik, Balázs G. Csereként léptek pályára: Benécs, Balázs L., Gáspár Zs. Játékos-edző: Benécs Balázs.

Gól: Csuka (2), Bene, Csillik, ill. Gábor B.

Mátyás Zsolt: – Megvolt a megfelelő futómennyiség, jó hozzáállást tanúsítottak a srácok, jól szolgálta felkészülésünket a mérkőzés.

Benécs Balázs: – Első gyakorló mérkőzésnek tökéletes volt, mert a ‘gyarmati fiatalok rengeteget futottak, jól játszottak, így mindenkinek megvolt a meccsterhelés. Először voltunk nagypályán, és ez meg is látszott a játékunkon. Kijöttek a hibáink egy sokat futó csapat ellen. Ezeket kell javítanunk még ebben a pár hétben a bajnoki rajt előtt.

error: Content is protected !!